Póker Fórum Archívum > Sit&Go > PokerStars Million döntő - magyar esély a 1M dollárhoz (tickitmaster)

anthfeel
Válasz csombcont kommentjére
2015. máj. 3. 19:26

Amúgy ilyen alapon a top SNG regek ki is vásárolhatnák a versenyből olyan áron, ami mindenkinek jó lenne..... Lehet ha valaki mondana pl 200k-t,akkor meggondolnád.....

SajtiEgon
Válasz anthfeel kommentjére
2015. máj. 3. 19:38

Amúgy ilyen alapon a top SNG regek ki is vásárolhatnák a versenyből olyan áron, ami mindenkinek jó lenne..... Lehet ha valaki mondana pl 200k-t,akkor meggondolnád.....

Mivel itt nincs hosszútáv, ez erősen -EV-nek tűnik nekem (egy feltételezett reg szemszögéből).

anthfeel
Válasz SajtiEgon kommentjére
2015. máj. 3. 19:46

Akkor a segítő tanács is kb ennyit ér,(persze zsíros százalékokért) mivel nincs hosszútáv..... Ha meg nem esik a pár out, akkor meg mossa kezeit , hogy variancia, meg hosszútáv,,,, Segítőknek pénzt ki ne adj a kezedből, csak az első hely esetén.....

vargepard
2015. máj. 3. 19:50

Ne adj el semmit, egy kesgémesre meg ne adj, játszd azt amit eddig. Arra, hogy behúzd nem sok esélyed van, reálisan 2-3 hely legyen a cél, de HU-ba bármi lehet. Végülis neked ez már( és másnak is egy ***** jó pénz lenne)+ EV. Mivel ez jokerstars ezért bármi lehet. Sok .koska még életében nem volt mtt-én top 3-ba nem, hogy ennyi pénz küszöbén, ez már a te döntésed, minden, ha szar, ha nem nem. Én már voltam nem egy mtt top 3-ba és tudom milyen érzés, de egy full keses playa(tisztelet a kivételnek) nem is tudja milyen az.

csiga19794
2015. máj. 3. 19:51

Összefoglalva mindent....sok sikert!!!

csombcont
Válasz Shaikon kommentjére
2015. máj. 3. 19:54

Ez nagyon király! :D:D:D:D

csombcont
2015. máj. 3. 20:00

ne viccelj.. 200k dollárért?:) már ütném is le a kalapácsot:D:D

próbálkozó
2015. máj. 3. 20:09

Sok sikert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

csombcont
2015. máj. 3. 20:22

ez is nagy igazság amit irsz "Ha meg nem esik a pár out, akkor meg mossa kezeit , hogy variancia, meg hosszútáv" itt nem hosszu távról beszélünk

anthfeel
2015. máj. 3. 20:27

Pedig engem általában a nagy igazságokért szájon szoktak vágni.... Minap buliban kotyogtunk egy csajjal a dohányzóban, és kérdezte hogy tetszik-e a sminkje :) Én meg mondtam hogy háááát a vályogházat is ki lehet vakolni :D Lebaszott olyat hogy öröm volt nézni :D

Élő ügyfélszolgálat