Póker Fórum Archívum > Sit&Go > PokerStars Million döntő - magyar esély a 1M dollárhoz (tickitmaster)

anthfeel
Válasz csombcont kommentjére
2015. máj. 3. 20:28

Sok sikert, remélem behúzod!

csombcont
Válasz anthfeel kommentjére
2015. máj. 3. 20:34

fuuu de egy állat vagy:D:D

Krejdül
2015. máj. 3. 20:41

Ezért aztán tényleg fontos volt ezt a topikot létrehozni, hogy a néhány kompetens játékos helyett inkább azokra hallgass, akik azt mondják, hogy lustizd végig a következő egy hetet, lesz ami lesz, úgysincs semmi hiba a játékodban, amit egy coach ennyi idő alatt ki tudna javítani.

naggeri
Válasz Krejdül kommentjére
2015. máj. 3. 20:46

Ezért aztán tényleg fontos volt ezt a topikot létrehozni, hogy a néhány kompetens játékos helyett inkább azokra hallgass, akik azt mondják, hogy lustizd végig a következő egy hetet, lesz ami lesz, úgysincs semmi hiba a játékodban, amit egy coach ennyi idő alatt ki tudna javítani.

egy valamit elért a topik, engem tiltre tett, ma nem fogok játszani.
géel!

ellenseg
2015. máj. 3. 20:52

Nem olyan bonyolult probléma ez.

Vagy megkeresel egy/két top sngreget, aki(k) elfárad(nak) a parti időpontjában kis lakásodra és lejátsszá(k) helyetted a cuccot úgy, ahogy ők csinálnák, majd ezért sikerdíjat kapnak (6. helyért semmi, fölötte 3%; két óra freerollért ez is piszok nagylelkű ajánlat).

Vagy lejátszod te magad azon egyszerű elv alapján, hogy 1 sng-nél a lapjárás sokkal fontosabb a tudásnál, és nyugodtan alszol utána, mert te cseszted el, és nem más.

SajtiEgon
Válasz ellenseg kommentjére
2015. máj. 3. 21:02

(...) azon egyszerű elv alapján, hogy 1 sng-nél a lapjárás sokkal fontosabb a tudásná (...)

Ez azért így tuti nem igaz szerintem, a tudással bizonyos mértékig jó eséllyel (persze lehet, hogy nem kellően, de) ellensúlyozni lehet a lapjárást.

DaDirk
2015. máj. 3. 21:17

Nagyon egyszerű, legyen nálad egy dobókocka, és ha bizonytalan vagy egy szituban, akkor dobsz egyet, párosnál fold, páratlannál push, szem becsuk és ima! Hahaha! A viccet félretéve GL, én mindenképpen nézni fogom!

csombcont
Válasz naggeri kommentjére
2015. máj. 3. 21:19

1. nem értem miért zavar az téged, hogy ÉN hogyan állok a saját versenyemhez? mi köze a te tiltednek ehhez vagy forditva?

2. az hogy valaki számára nincs értelme a topiknak az egy dolog de nem az én bajom :), nem is mások miatt hoztam létre

Maxxxika
2015. máj. 3. 21:38

valaki összefoglalná pár szóban a topicot? :D

svajcifiu
2015. máj. 3. 21:43

a magyar pokerkozosseg szerencses egyede a leendo ellenfeleirol szeretne infot, ezutan mindenki elarasztja tanacsokkal, amit nem hajlando elfogadni erre betiltel mindenki :))

Élő ügyfélszolgálat