Sok sikert, remélem behúzod!
fuuu de egy állat vagy:D:D
Ezért aztán tényleg fontos volt ezt a topikot létrehozni, hogy a néhány kompetens játékos helyett inkább azokra hallgass, akik azt mondják, hogy lustizd végig a következő egy hetet, lesz ami lesz, úgysincs semmi hiba a játékodban, amit egy coach ennyi idő alatt ki tudna javítani.
Ezért aztán tényleg fontos volt ezt a topikot létrehozni, hogy a néhány kompetens játékos helyett inkább azokra hallgass, akik azt mondják, hogy lustizd végig a következő egy hetet, lesz ami lesz, úgysincs semmi hiba a játékodban, amit egy coach ennyi idő alatt ki tudna javítani.
Nem olyan bonyolult probléma ez.
Vagy megkeresel egy/két top sngreget, aki(k) elfárad(nak) a parti időpontjában kis lakásodra és lejátsszá(k) helyetted a cuccot úgy, ahogy ők csinálnák, majd ezért sikerdíjat kapnak (6. helyért semmi, fölötte 3%; két óra freerollért ez is piszok nagylelkű ajánlat).
Vagy lejátszod te magad azon egyszerű elv alapján, hogy 1 sng-nél a lapjárás sokkal fontosabb a tudásnál, és nyugodtan alszol utána, mert te cseszted el, és nem más.
(...) azon egyszerű elv alapján, hogy 1 sng-nél a lapjárás sokkal fontosabb a tudásná (...)
Nagyon egyszerű, legyen nálad egy dobókocka, és ha bizonytalan vagy egy szituban, akkor dobsz egyet, párosnál fold, páratlannál push, szem becsuk és ima! Hahaha! A viccet félretéve GL, én mindenképpen nézni fogom!
1. nem értem miért zavar az téged, hogy ÉN hogyan állok a saját versenyemhez? mi köze a te tiltednek ehhez vagy forditva?
2. az hogy valaki számára nincs értelme a topiknak az egy dolog de nem az én bajom :), nem is mások miatt hoztam létre
valaki összefoglalná pár szóban a topicot? :D
a magyar pokerkozosseg szerencses egyede a leendo ellenfeleirol szeretne infot, ezutan mindenki elarasztja tanacsokkal, amit nem hajlando elfogadni erre betiltel mindenki :))