Póker Fórum Archívum > Sit&Go > PokerStars Million döntő - magyar esély a 1M dollárhoz (tickitmaster)

Marcow
Válasz OldRknight kommentjére
2015. máj. 4. 13:20

Persze mindenki más hülye, te ****án csináltál mindent, de mivel mindenki hülye volt közben te tökéletes azért buktál el mindent. WP

Senki nem hülye, mindenki úgy reagált, amilyen. Kaptam építő kritikát is, de sokan le is néztek, elítéltek ismeretlenül. Ez nem volt szimpi, ennyi. Senki nem beszélt tökéletességről, egyszerűen máshogy csinálom mint a legtöbben és ez elfogadhatatlan grinder szemmel. Elismerem azt az utat és azt is, hogy az a stabil fix előrehaladás kulcsa.

ellenseg
Válasz Marcow kommentjére
2015. máj. 4. 13:30

Megnéztem, az első óra végére 100 bb-nyi zseton lesz az egész asztalon. Ha 2-3 játékos folyamatosan húzza az időt (szerintem fogja), akkor eddig minimális veszteséggel el lehet jutni, onnan meg gyakorlatilag nincs senkinek edge-e a másikon.

Cshősz
Válasz ellenseg kommentjére
2015. máj. 4. 13:32

..., onnan meg gyakorlatilag nincs senkinek edge-e a másikon.

hm? ezt fejtsd ki pls!

ellenseg
Válasz Cshősz kommentjére
2015. máj. 4. 13:41

hm? ezt fejtsd ki pls!

Mit nem értesz? 1 db sng, push/fold mode-ban, ki ne találd, hogy ebben bárkinek érdemi edge-e lesz a másikon.

slystallone
2015. máj. 4. 13:50

Mit nem értesz? 1 db sng, push/fold mode-ban, ki ne találd, hogy ebben bárkinek érdemi edge-e lesz a másikon.

Sarcasm!?

http://www.troll.me/images2/sheldon-coope/sarcasm-thumb.jpg

Krejdül
2015. máj. 4. 13:51

Én azért kitalálom ezt. :D
Nagyon nem mindegy, hogy ilyen spéci ICM szituban mit pusholsz, mit callolsz, éppen ezért kellen azon emberek segítsége, akik évek óta ezen szituációk elemzésével foglalkoznak. Igaz, hogy ez színtiszta matek, csak nem első osztályos tananyag.

Cshősz
2015. máj. 4. 13:52

már az nonszensz,h 1 óra után, ott ül a 6 játékos egyenlő stackkel

de egy fiktív példa:
adott egy hobbyjátékos, aki úgy gondolja, hogy megoldja az eddigi tudása alapján
egy ellenfele úgy gondolkozik, hogy inkább %-ért cserébe felkér egy top sng HS reget, hogy lássa el hasznos tanácsokkal játék közben

lesz edge vkinek vkin?

Krejdül
Válasz slystallone kommentjére
2015. máj. 4. 13:52

Sarcasm!?

http://www.troll.me/images2/sheldon-coope/sarcasm-thumb.jpg

Ja, lehet ezt most nem vágtam le, bocs ellenseg!!! :D

Marcow
Válasz csombcont kommentjére
2015. máj. 4. 13:59

Ilyen szituban a laza agro fog nyerni, nem a fostos feszes. Egy kezdőnek a calling range AQ+, talán 77+ lesz mindegy, hogy 80%ban pusholnak rá. Ilyenkor jön még a sors fintora, végre meg tud adni egy pusht és le is van mákolva.

Viszont a pro is bele tud nézni a tutiba úgyhogy shortstacknél már akármi lehet.

fricirics
Válasz csombcont kommentjére
2015. máj. 4. 14:13

Sziasztok!

Milyen kifizetésű és mennyi kezdő stack, milyen vakszintemelkedéssel megy a játék?

Élő ügyfélszolgálat