Póker Fórum Archívum > Sit&Go > PokerStars Million döntő - magyar esély a 1M dollárhoz (tickitmaster)

lecso10
Válasz SajtiEgon kommentjére
2015. máj. 10. 19:57

Úgy érzem magam, mint amikor elutaztunk egy válogatott meccsre szurkolni, és már az első pár percben gólt kaptunk, és utána nem sokkal már jött a második is.

suta
Válasz csombcont kommentjére
2015. máj. 10. 19:57

Én mindenesetre szívből gratulálok!!!

pobyka
2015. máj. 10. 19:59

Egy nyomorék magyar,soha nem jelentettem volna be,még aztv is lettaghnámn hogy vok te ****iiiiii

A te ertelmisegi szinteddel nem csodalom.

TooBigJoe
Válasz SajtiEgon kommentjére
2015. máj. 10. 20:00

Srác lelkileg rákészült a 10K-ra és a használt autóra a sors pedig teljesítette a vágyát. Ennyi.

lecso10
Válasz TooBigJoe kommentjére
2015. máj. 10. 20:01

Ez szép volt, T5o vs QJo. 4-en maradtak.

Wildcatfish
Válasz rubben kommentjére
2015. máj. 10. 20:02

Egy nyomorék magyar,soha nem jelentettem volna be,még aztv is lettaghnámn hogy vok te ****iiiiii

Te voltál aki a chatbe oltotta ezerrel?

Szecska

Le fogják úgyis adni. Jobb hogy nem láttad.

Teljesen egyetertek. Isten latja a lelkem, az ominozus partiig tenyleg szurkoltam neki, de kriminalis volt a jateka, csak tomondatokban a "fegyvertara":
elolrol tobbszor is openlimp, kb 0% fold to 3bet (legalabb 5 alkalom), 4bb openraise, check/miniraise....
Tenyleg szurkoltam neki, de a mutatott "jatek" alapjan nem is erdemelt tobbet, es igazsagos eredmeny szuletett. A tobbiek is csinaltak baromsagokat boven, de szerintem magasan o mutatta be a leggyengebb jatekot

Shaikon

Remélem rubbent bannolják.

Wildcatfish
2015. máj. 10. 20:03

Az milyen a másikon van egy sit out

van Gerwen
Válasz anthfeel kommentjére
2015. máj. 10. 20:05

Gerwen, nemazért, de nálad különbeket hajigáltak le gondolkodás nélkül anno a Tajgetoszról :D

Van valami problémád nagyon "okos" barátom? Bár ha az lennél, akkor tudhatnád, hogy kurvára nem dobáltak le onnan senkit...

Élő ügyfélszolgálat