rockett
Válasz pobyka kommentjére
2015. máj. 10. 20:08
Az Ő eselye volt, Ő dontese, feleslegesen jaratjatok ki be a szart a szatokon, nem fog valtozni semmi, en gratulalok, egy hobby pokeresnek ez a 10k is szep eredmeny foleg hogy nemelyik nagy poker pro itt se scoreolt meg 10k korul egy versenyen se. GG
Miért érdem megnyerni egy kicsapóst, majd rossz játékkal elsőként kiesni egy SNG-n nulla felkészülés után? :) Én se nyertem még soha egyben ennyi lét, igaz alapvetően sng-ket játszom, szóval lehetőségem sincs rá. De nem gondolom azt, hogy itt bármiféle megtapsolandó teljesítmény fennállna. Ha valaki az ellenkezőjét gondolja, azzal komoly gondok vannak, bármilyen szép dolog is nyerni 10k$-t. De ennyi erővel nyerhette volna az 5ös lottón is nem? :)
lecso10
Válasz Marcow kommentjére
2015. máj. 10. 20:08
13Bb-ből 3x-ek. Más sem készült sokat.
fszt2
Válasz Palesz76 kommentjére
2015. máj. 10. 20:13
Attól jobb nektek , hogy negatív dolgokat írtok a játékostársatokrol?
Szerintem keressétek meg magatokban az összes hibát, kezdve a tisztelet hiányával !
Én gratulálok !
Gratulálni az élete szerencséjéhez lehet, hogy bekerült, ő semmit nem tett hozzá!
Amit pedig azért tett hogy megnyerje, az rossz példa és nem gratulálni való tett!
De azért gratula, mert......:confused:
rockett gyorsabb volt
SajtiEgon
Válasz csombcont kommentjére
2015. máj. 10. 20:15
Na, és már csak hárman...
lecso10
Válasz SajtiEgon kommentjére
2015. máj. 10. 20:16
Ha WhatA298 nyeri meg, az módosítja valamelyest a hosszútáv vagy a minta fogalmát?
DaDirk
2015. máj. 10. 20:17
A kínai elég sokáig húzta minimál zsetonnal. :)
SajtiEgon
Válasz lecso10 kommentjére
2015. máj. 10. 20:18
Ha WhatA298 nyeri meg, az módosítja valamelyest a hosszútáv vagy a minta fogalmát?
Nem fogja megnyerni, mert (most) neki szurkolok.
És azóta szórja a zsetonjait ezerrel :D
Sambenez
2015. máj. 10. 20:20
A másik asztalon kiesett mind a 3 orosz.
PS kinyírta az orosz veszedelem elméletemet. :D