Ééés nyert a csajszi, éljenek a nők!!!!! :)
Wow kemény volt nem szarral gurigáztak
Nem banolja valamenyik modi ez a gyökeret?
Naggyon nagyon izgalmas meccs volt!
A tanulságok:
1. A russian pówa igenis létezik!
2. Soha nem szabad feladni!
3. A tudás számít még rövid távon is.
Naggyon nagyon izgalmas meccs volt!
A tanulságok
A tudás számít még rövid távon is.
az a 22 teljesen jó 3bet shove volt (függetlenül attól hogy qq ba tolta) viszont amikor nyomott egy clickback et ak val a csaj meg 810s el 4bet allin ment az hatalmas hülyeség volt any2 ra megvan az oddsa
Így van, Jelen estben max 5% ot!
Üdv.
Sajna csak nem bírom ki, hogy ne írjak ide, mert 100 hogy a hszm után én is porig leszek oltva, de akkor se bírom ki, hadd szóljon.. teljesen az elejétől a végéig olvastam ezt az istenverte fórumot, hát meg kell mondjam te akkora kibebäszott nagy lúzer vagy, hogy ha keresnék se találnék nagyobbat... Regisztrálsz egy FREEROLL-ra, ahol rajtad kívül majdnem 70 ezer másik ember próbál szerencsét, TE MEGNYERED! bazdmeeeeg, és nem fogadod meg ezeknek az embereknek a tanácsát???? te ostoba ****, úristen jelzőkkel se tudlak illetni, annyira megérdemled ami történt a versenyeden... neked nem kell segítség, nem kell coach, nem kell semmilyen anyag, majd letolod a nemlétező agyaddal, mi? hát azt láttuk... rohadtul nem csodálkozok egy cseppet sem azon, hogy naggeri 3.-án 13,08-as hozzászólásánál épp agy****t kapott tőled.. de mégis próbálta vmilyen szinten szépen közölni veled, hogy te ember, gondolkozz már... 270 MILLIÓ !!!!!!!!!!!!!! forint a tét, el sem tudom képzelni hogy a szánalmas életemben valaha lesz ennyi pénzem, te meg megkaptad a sorstól azt a lehetőséget, hogy bankrablás nélkül az öledbe hulljon, és olyan életet élj a továbbiakban, amire soha nem lesz többé lehetőséged... és ami eleve nagyon kevés embernek adatik meg.. de te neked mindez szart sem ér, neked vannak elveid meg mi a ****om becsületességed, nem kell a profi oktatótól órát venni -- AMI NEM IS VOLT ILLEGÁLIS -- nem kell megkeresni kibbbszott erős játékosokat hogy felkészítsenek.. semmiiii, ugyanúgy elmész munkába, aztán majd kiesel a 6. helyen, okos vagy bzzdmeg jól megkaptad!!! Olyan emberek írtak ehhez a cikkhez hozzá, és segítettek volna neked, gondolok itt pl. egyből friciricsre, akikkel jómagam és nálad sokkal jobb játékosoknak sem adatott meg, hogy segítsen a játékunk fejlesztésében, bármi ilyesmi... neked ez az eshetőség is itt volt, nyitott kapu volt a siker felé, és te mentél a hülye naív fejed után... nah, menjünk elébe a dolgoknak :) szemét magyar vagyok, aki örül hogy a másik magyar nem lett milliomos? a francokat, marhára örültem volna neki, ha ez a srác kellőképpen felkészíti magát, úgy, ahogy azt egy ilyen esetben kell.. én annak drukkoltam már a legelejétől, akik ezt megtették.. a sikerért tenni kell, és ahogy azt látni lehetett mindkét asztalon, jócskán tettek is érte.. azért marha kíváncsi lennék, hogy kik játszottak egymással a 2 asztalon, mert hogy nem a valódi lottónyertesek, az tuti:D és akkor még egy válasz, mert ez is kérdés lesz egyből, ki vagyok én, hogy meg merem mondani?? senki, egy erős heads up játékos aki el****** a rollját állandóan sporton meg a többi baromságon.. ennyi.. de én legalább teszek a sikerért, cikkeket oktató videókat, anyagokat tanulok, ha egy qva szót nem értek utánanézek, pedig nekem nem 1 milla dollár a tét, messziről se.. bocs, hogy ilyen hosszú lett, de konkrétan felidegesített az amit láttam 19,00 után, más rengeteget dolgozik a sikerért, azért hogy a pókerben egy megélhetési szintre fejlessze magát, ez a srác meg megkapja élete lehetőségét 270 milláért, és szó szerint leszarja? meg utána beírta, hogy annál az ászdámás esetnél A5 volt nála.. neeeeeeee :D a szerencsétlenséghez nemtudok gratulálni, bocs.. annyi történt, hogy megetted amit főztél.. bummm...jah, és hiába hangoztatod, hogy te így is boldog vagy a 10 ezreddel, nem tudod mit vesztettél... és egyébként sajnállak, hogy nem tettél meg mindent, és nem húztad be.. ez van, azért nagy elégedettséggel ne feküdj le.
ázsiai nyert? hol is terjeszkedik most a jokersite? ja hogy ázsiában?
csalás confirmed
magyar csak azért engedtek be a top6ba hogy ne legyen túl gyanús
ázsiai nyert? hol is terjeszkedik most a jokersite? ja hogy ázsiában?
csalás confirmed
magyar csak azért engedtek be a top6ba hogy ne legyen túl gyanús