Zseniális megfigyelés ;)
De szerintem óvakodj a megalapozatlan kijelentésektől :)
Ha bárki azt hiszi a srác elégedetten dőlt le aludni,az téved. Keserű szájíz,zúgó fej, szédelgés hányinger és még a Jó Ég tudja milyen nyavalya gyötri őt és fogja gyötörni még sok hosszú évig,hogy micsoda lehetőségről maradt le. Bemákolt egy kicsapóst, úgy volt vele ezt is bemákolja valahogy, majd csak elsül valami postflop.Hát nem, nem sült jöhet a 8 óra munka 8 óra fejfájás 8 óra szomorúság sok sok évig legalább. Saját példa:még hobbijátékos koromban elkeveredtem valahogy az 5000fpp-s sunday porsche versenyen (már nincs ilyen,egy Porsche és 100k $ volt a fődíj) a 22. helyig majd kizúgtam AA-al A9 ellen preflop (lol) 2k körül nyertem,de (mivel hobbijátékos voltam) hónapokig gyötört a tudat,hogy mi lehetett volna a vége ha behúzom a 90/10-et, ha grinder lettem volna ez is csak egy verseny lett volna a többi közül. Aztán mikor a grinder élet rögös ösvényére léptem szép lassan a feledés homályába került ez a torna,feledtették a sok kis sikerek,az emelkedő grafikonok a mindennapi kisebb nagyobb sikerek,kudarcok. De ha maradtam volna kocapókeres még ma is ezen fájna a fejem valószínűleg, hogy miért nem sült el az az AA a krva életbe :)
Hogy el.aszta-e - igen,
hogy saját magának köszönheti-e - igen,
hogy akarnám-e, hogy bármilyen sikerem(még ha lottó ötösről is van szó) hírbe kerüljön itt a pókerakadémián és ilyen cicclag nevezetű senkiháziak miattam élvezkedhessenek a chat ablakban és járassák le Magyarországot, az helyett, hogy kussolnának -NEM, és nekem ennyi a tanulság az egészből. Szégyelljék magukat ezek az intelligens személyek! Aki pedig ezzel a nickel van összekötve simán bannolnám innen!
Hogy el.aszta-e - igen,
hogy saját magának köszönheti-e - igen,
hogy akarnám-e, hogy bármilyen sikerem(még ha lottó ötösről is van szó) hírbe kerüljön itt a pókerakadémián és ilyen cicclag nevezetű senkiháziak miattam élvezkedhessenek a chat ablakban és járassák le Magyarországot, az helyett, hogy kussolnának -NEM, és nekem ennyi a tanulság az egészből. Szégyelljék magukat ezek az intelligens személyek! Aki pedig ezzel a nickel van összekötve simán bannolnám innen!
Ha bárki azt hiszi a srác elégedetten dőlt le aludni,az téved. Keserű szájíz,zúgó fej, szédelgés hányinger és még a Jó Ég tudja milyen nyavalya gyötri őt és fogja gyötörni még sok hosszú évig,hogy micsoda lehetőségről maradt le. Bemákolt egy kicsapóst, úgy volt vele ezt is bemákolja valahogy, majd csak elsül valami postflop.Hát nem, nem sült jöhet a 8 óra munka 8 óra fejfájás 8 óra szomorúság sok sok évig legalább. Saját példa:még hobbijátékos koromban elkeveredtem valahogy az 5000fpp-s sunday porsche versenyen (már nincs ilyen,egy Porsche és 100k $ volt a fődíj) a 22. helyig majd kizúgtam AA-al A9 ellen preflop (lol) 2k körül nyertem,de (mivel hobbijátékos voltam) hónapokig gyötört a tudat,hogy mi lehetett volna a vége ha behúzom a 90/10-et, ha grinder lettem volna ez is csak egy verseny lett volna a többi közül. Aztán mikor a grinder élet rögös ösvényére léptem szép lassan a feledés homályába került ez a torna,feledtették a sok kis sikerek,az emelkedő grafikonok a mindennapi kisebb nagyobb sikerek,kudarcok. De ha maradtam volna kocapókeres még ma is ezen fájna a fejem valószínűleg, hogy miért nem sült el az az AA a krva életbe :)
Amugy kövezzetek meg de megvagyok győzödve h ezt nem pro játszotta le helyette !
Legalább nem kell kivenni szabit az ünneplésre!!!
Csak-csak mégse feledted és icipicit ma is fáj, ha még mindig emlékszel éside leírtad. :)
Félre ne érts, megértem a dolgot. És szerintem is valami iszonyatosan elqrta a srác a tegnap estét.
Rohadtul egyetértek lecso10 kora reggeli hosszá szólásával...kicsit én is úgy éreztem egyébként, ahogy olvastam csombcont sorait, hogy neki teljesen megfelel ez a 10k$, full előre elkönyvelte hogy ebből vesz egy használt autót, és éli tovább az unalmasok életét... beszarás, de tényleg... egyszerűen nem tudom elhinni, hogy egy ember ennyire nem becsült meg egy ilyen óriási lehetőséget.... minden egyes kiesővel majdnem 3 millió forinttal növekedett volna a díja, nem beszélve a HU-nál, ott kicsivel többel.. egyébként sztem azért nem válaszolt még, mert qvára másnapos és rohadtul kirúgta tegnap a ház oldalát a 10k$ miatt:) pedig fogalma sincs arról, hogy sokkal inkább teljes erőből kéne a fejér a falba vernie addig amíg oda nem kap rádöbbenésében, te jó ég, milyen hülye vagyok....
Csombcont, remélem olvasod ezt, mert a használt kocsis hozzászólásodhoz nekem is lenne mondani valóm... előre elkönyvelted a 2,7 misit, használt autó megvan, és éled tovább az életed.. egy kicsit hadd b@sszam már el a kedved, már látom annyi eszed nem volt, hogy belegondolj ebbe.. belegondolok helyetted:
1M$: zsebből veszel egy zsír új házat, zsír új sportkocsit, és marad 200 millió forintod, hogy eldöntsd, akarsz-e még dolgozni ebben az életben.... kapizsgálod már???
Valaki mondja már el mi volt a bizinyos A 5ös handben,mert arról lemaradtam az elején! Volt egy ászos board és végig callozta vagy ő hívta végig és callozták???