Első vakszinten mindketten túlértékelték, jah... tickitnél A5 volt, az ellenfélnél AQ... az ellenfél végigcbetelte, majd turnon a 420-as hívásba tickit miniraisel, amit callol az ellenfél.. aztán ha jól rémlik a river dáma amivel az ellenfélnek 2 párja lett hozott a boardra egy FD + soresélyt, így meg el tudta engedni az ászdáma allinját.. úgy emlékszem így volt.. de hogy A5 és AQ volt a 2 játékosnál az tuti..amatőr túlértékelés mind2 oldalon...
Valaki mondja már el mi volt a bizinyos A 5ös handben,mert arról lemaradtam az elején! Volt egy ászos board és végig callozta vagy ő hívta végig és callozták???
Első vakszinten mindketten túlértékelték, jah... tickitnél A5 volt, az ellenfélnél AQ... az ellenfél végigcbetelte, majd turnon a 420-as hívásba tickit miniraisel, amit callol az ellenfél.. aztán ha jól rémlik a river dáma amivel az ellenfélnek 2 párja lett hozott a boardra egy FD + soresélyt, így meg el tudta engedni az ászdáma allinját.. úgy emlékszem így volt.. de hogy A5 és AQ volt a 2 játékosnál az tuti..amatőr túlértékelés mind2 oldalon...
huhh tényleg, elég rossz a memóriám ezek szerint.. pedig esküdni mertem volna, hogy allin fold volt.. (de akkor meg hogyan tudtuk volna, hogy a lapjaik A5 és AQ volt?) plusz flush esély sem volt kint.. leülök, egyes.. :D
Tökéletesen klappol ide ez a filmrészlet.
Kidnapping Mr. Heineken
Anthony Hopkins beszél az emberrablóhoz, aki csak csendben hallgat:
"Szóval úgy döntöttél, megcsinálod a szerencsédet?!
Meg tudom érteni.
A Heinekenből világklasszis márkát csináltam.
Én! Egymagam!
Most milliárdokat ér.
Én csináltam!
És nem úgy, hogy a seggemen ültem, vagy az átkozott zsozsó tündérre vártam, hogy a rohadt ostoba fejemre csapjon.
Tudod hogy amit csinálsz, az teljesen hülyeség.
Amíg persze sikerre nem viszed, amely esetben egészen zseniális is lehet.
Igen.
Felteszem ha a helyedben lennék, pontosan ugyanezt csinálnám."
A lényeg:
És nem úgy, hogy a seggemen ültem, vagy az átkozott zsozsó tündérre vártam, hogy a rohadt ostoba fejemre csapjon.
Cekkoljátok a kommenteket:
https://www.facebook.com/PokerStarsNet/photos/a.446718421181.246792.323975486181/10153278324381182/?type=1
tudom-tudom, korrigáltam azóta ha visszaolvasol kicsit :)
Tökéletesen klappol ide ez a filmrészlet.
Kidnapping Mr. Heineken
Anthony Hopkins beszél az emberrablóhoz, aki csak csendben hallgat:
"Szóval úgy döntöttél, megcsinálod a szerencsédet?!
Meg tudom érteni.
A Heinekenből világklasszis márkát csináltam.
Én! Egymagam!
Most milliárdokat ér.
Én csináltam!
Tudod hogy amit csinálsz, az teljesen hülyeség.
Amíg persze sikerre nem viszed, amely esetben egészen zseniális is lehet.
Igen.
Felteszem ha a helyedben lennék, pontosan ugyanezt csinálnám."
A lényeg:
Cekkoljátok a kommenteket:
https://www.facebook.com/PokerStarsNet/photos/a.446718421181.246792.323975486181/10153278324381182/?type=1
FB profilja alapján úgy fest lett volna helye kicsit több zsének
Jajj, ez a hülye tényleg felfedte az inkognitóját :D elsőként köszönte meg a buzdítást
FB profilja alapján úgy fest lett volna helye kicsit több zsének