Póker Fórum Archívum > Sit&Go > PokerStars Million döntő - magyar esély a 1M dollárhoz (tickitmaster)

ptamas94
Válasz csombcont kommentjére
2015. máj. 11. 13:06

Első vakszinten mindketten túlértékelték, jah... tickitnél A5 volt, az ellenfélnél AQ... az ellenfél végigcbetelte, majd turnon a 420-as hívásba tickit miniraisel, amit callol az ellenfél.. aztán ha jól rémlik a river dáma amivel az ellenfélnek 2 párja lett hozott a boardra egy FD + soresélyt, így meg el tudta engedni az ászdáma allinját.. úgy emlékszem így volt.. de hogy A5 és AQ volt a 2 játékosnál az tuti..amatőr túlértékelés mind2 oldalon...

Ultar
Válasz csiga19794 kommentjére
2015. máj. 11. 13:28

Valaki mondja már el mi volt a bizinyos A 5ös handben,mert arról lemaradtam az elején! Volt egy ászos board és végig callozta vagy ő hívta végig és callozták???

[video=youtube;4O2QiGKlusM]https://www.youtube.com/watch?v=4O2QiGKlusM[/video]

4:10 - 4:58

van Gerwen
Válasz ptamas94 kommentjére
2015. máj. 11. 13:29

Első vakszinten mindketten túlértékelték, jah... tickitnél A5 volt, az ellenfélnél AQ... az ellenfél végigcbetelte, majd turnon a 420-as hívásba tickit miniraisel, amit callol az ellenfél.. aztán ha jól rémlik a river dáma amivel az ellenfélnek 2 párja lett hozott a boardra egy FD + soresélyt, így meg el tudta engedni az ászdáma allinját.. úgy emlékszem így volt.. de hogy A5 és AQ volt a 2 játékosnál az tuti..amatőr túlértékelés mind2 oldalon...

River csekk-csekk vót.

ptamas94
Válasz van Gerwen kommentjére
2015. máj. 11. 13:47

huhh tényleg, elég rossz a memóriám ezek szerint.. pedig esküdni mertem volna, hogy allin fold volt.. (de akkor meg hogyan tudtuk volna, hogy a lapjaik A5 és AQ volt?) plusz flush esély sem volt kint.. leülök, egyes.. :D

kry
2015. máj. 11. 13:59

Tökéletesen klappol ide ez a filmrészlet.

Kidnapping Mr. Heineken
Anthony Hopkins beszél az emberrablóhoz, aki csak csendben hallgat:

"Szóval úgy döntöttél, megcsinálod a szerencsédet?!
Meg tudom érteni.
A Heinekenből világklasszis márkát csináltam.
Én! Egymagam!
Most milliárdokat ér.
Én csináltam!
És nem úgy, hogy a seggemen ültem, vagy az átkozott zsozsó tündérre vártam, hogy a rohadt ostoba fejemre csapjon.
Tudod hogy amit csinálsz, az teljesen hülyeség.
Amíg persze sikerre nem viszed, amely esetben egészen zseniális is lehet.
Igen.
Felteszem ha a helyedben lennék, pontosan ugyanezt csinálnám."

A lényeg:
És nem úgy, hogy a seggemen ültem, vagy az átkozott zsozsó tündérre vártam, hogy a rohadt ostoba fejemre csapjon.

Cekkoljátok a kommenteket:

https://www.facebook.com/PokerStarsNet/photos/a.446718421181.246792.323975486181/10153278324381182/?type=1

SajtiEgon
Válasz ptamas94 kommentjére
2015. máj. 11. 14:27

nem így volt, még mindig ott van a főoldalon a hír, benne ez a parti is:
Two pair, aces and queens wins - submitted 05-10-2015 - 12:08 pm - Poker Hand Replays

ptamas94
2015. máj. 11. 14:29

tudom-tudom, korrigáltam azóta ha visszaolvasol kicsit :)

gabika72
Válasz kry kommentjére
2015. máj. 11. 15:45

Tökéletesen klappol ide ez a filmrészlet.

Kidnapping Mr. Heineken
Anthony Hopkins beszél az emberrablóhoz, aki csak csendben hallgat:

"Szóval úgy döntöttél, megcsinálod a szerencsédet?!
Meg tudom érteni.
A Heinekenből világklasszis márkát csináltam.
Én! Egymagam!
Most milliárdokat ér.
Én csináltam!
Tudod hogy amit csinálsz, az teljesen hülyeség.
Amíg persze sikerre nem viszed, amely esetben egészen zseniális is lehet.
Igen.
Felteszem ha a helyedben lennék, pontosan ugyanezt csinálnám."

A lényeg:

Cekkoljátok a kommenteket:

https://www.facebook.com/PokerStarsNet/photos/a.446718421181.246792.323975486181/10153278324381182/?type=1

Jajj, ez a hülye tényleg felfedte az inkognitóját :D elsőként köszönte meg a buzdítást

Wildcatfish
2015. máj. 11. 16:03

FB profilja alapján úgy fest lett volna helye kicsit több zsének

lecso10
Válasz Wildcatfish kommentjére
2015. máj. 11. 16:33

Jajj, ez a hülye tényleg felfedte az inkognitóját :D elsőként köszönte meg a buzdítást

FB profilja alapján úgy fest lett volna helye kicsit több zsének

Nem akartam elhinni, de akkor valóban így lehet. A kép róla többet mond ezer szónál, így már minden világos.
Most már tényleg mehet a NAV. Így lesz a 10K-ból 5K. :D
kész vagyok :D

Élő ügyfélszolgálat