nem érzitek mennyire szánalmasok vagytok?:) hogy lehet bennetek ennyi gyűlölet de komolyan? :) ráadásul ok nélkül.
-úgy csináltok, mintha elloptam volna előletek/tőletek valamit :) de nem így volt
-ha jól tudom a szurkolás is ingyen volt belépő nélkül (nem mint egy foci meccsen) ráadásul opcionális, ergo nem buktatok semmit
-talán azt várjátok, hogy a következő hír az legyen hogy a millionare vesztes felkötötte magát a 6. hely miatt?:D akkor lenyugodnátok? hát nem fogom sajnos:D
-miért nyitottam topikot? csak. talán nem fér el a többi mellett? minek olvasod? jaaa véleményed az persze lehet, de többeknél már nem vélemény nyilvánításról szól..
-nem a nyilvánosság továbbra sem és előtte sem érdekelt tehát nem is ezért, majd megyek a blikkhez ha azt akarom
egy rémisztő dolog van ebben az egészben és nem az hogy 6. lettem. Az hogy tényleg ilyen emberek mászkálnak az utcán, ez a többség? Ha élő játékról van szó agyonvertek hazafelé vagy mi?:D
ha abból indulok ki hogy itt mi folyik (tisztelet a kivételnek) akkor sajnos az emberek nagy része abban a piros ferrariban ül a pénzébe fulladva boldogtalanul, áttiporva másokon, kankós fsszal és nem a használt opel corsaban... a következő challenge-t remélem egy sokkal "jobb hozzáállású és persze arra érdemes" őstehetség fogja behúzni.
utoljára szép napot! :)
Űlj be HS re told át egy regnek és kerek a stori
Szerintem nem tőlünk kell félni az utcán!! Az a rémisztő az egészben,hogy egy munkás ember ennyire beleszart ebbe az egész versenybe,ami nagyképűségre,tudatlanságra,kapzsiságra és butaságra vall!! Na látod én az ilyentől jobban félnék az utcán!!
További sok sikert neked!!
Hagyjátok inkább, egy 19 éves fiatal, buta gyerekről van szó. Így nem is csoda, hogy nem volt tisztában a lehetőségével, alig kezdett még élni egyáltalán. Egy élménynek azért jó volt.
nem érzitek mennyire szánalmasok vagytok?:) hogy lehet bennetek ennyi gyűlölet de komolyan? :) ráadásul ok nélkül.
-úgy csináltok, mintha elloptam volna előletek/tőletek valamit :) de nem így volt
-ha jól tudom a szurkolás is ingyen volt belépő nélkül (nem mint egy foci meccsen) ráadásul opcionális, ergo nem buktatok semmit
-talán azt várjátok, hogy a következő hír az legyen hogy a millionare vesztes felkötötte magát a 6. hely miatt?:D akkor lenyugodnátok? hát nem fogom sajnos:D
-miért nyitottam topikot? csak. talán nem fér el a többi mellett? minek olvasod? jaaa véleményed az persze lehet, de többeknél már nem vélemény nyilvánításról szól..
-nem a nyilvánosság továbbra sem és előtte sem érdekelt tehát nem is ezért, majd megyek a blikkhez ha azt akarom
egy rémisztő dolog van ebben az egészben és nem az hogy 6. lettem. Az hogy tényleg ilyen emberek mászkálnak az utcán, ez a többség? Ha élő játékról van szó agyonvertek hazafelé vagy mi?:D
ha abból indulok ki hogy itt mi folyik (tisztelet a kivételnek) akkor sajnos az emberek nagy része abban a piros ferrariban ül a pénzébe fulladva boldogtalanul, áttiporva másokon, kankós fsszal és nem a használt opel corsaban... a következő challenge-t remélem egy sokkal "jobb hozzáállású és persze arra érdemes" őstehetség fogja behúzni.
Lassan lehetne zárni a topikot mert éttelme nincs tovább osztani az ész és beszélni a semmit
Csombcont: tény, hogy helyenként elég viharos volt a topik, nekem, mint jó szándékúnak az fáj, hogy úgy érzékeltem, lényegében senkitől se fogadtál meg semmit. Még magadtól se.
Az elején türelmesen várok az első kiesőre, 2500 kezdő zsetonnal az első fél órában inkább csak megfigyelem majd őket.
peace és gl a jövőre
Pár fish-ezőt leszámítva senki nem írt volna itt egy rossz szót sem, ha nem kér segítséget egy hete, és nem sugallja azt,hogy készülni akar (valamilyen mértékben). Bejut, leül, lejátssza úgy ahogy és kész. Minek kért segítséget így? Több időmbe és energiámba került válaszolni egy privát üzenetére, mint amennyit készült erre a meccsre.
Szomorú!