Lehet,h rosszul gondolom,de a tét miatt szerintem legalább 4-en valami profi segítségét fogják kérni így vagy úgy, te pedig úgy fogod érezni magad az asztalnál, mint ha valaki az általa megszokott NL10-ről beülne HS-re. A tét 270 misi,nem tudom mennyi a havi fizud, de azért minden nap napi 8-ban teszel. GL.
WhatA298 nl200 zoom reg, de úgy tudom, hogy felkeresett pár nagyon nagyon jó játékost, hogy készítsék fel.
A valódi okok amiért idegenkedem a coachingtól, támadjátok bátran:
-olyan lenne mint amikor valakinek oda adnak egy 500 oldalas könyvet elméleti anyagról hogy na tessék olvasd át 1 hét alatt aztán meg csináld meg gyakorlatban királyul. Ez nem működik! Induljatok ki az orvosokból, nem véletlenül rezidenskednek évekig mire szakorvosok lesznek.
-az intenziv tréning hatására olyan döntéseket hoznék ami tőlem idegen, kényelmetlen (csak mert úgy KELL csinálni), ebből következően a kivitelezést se hiszem hogy tőkéletes lenne szemben ellenfelemmel aki NL200on zúzza nap mint nap
-nyilván nem fogok UTGben jampiskodni J8o-al, a saját tempómban akarom azokat a cikkeket újra (és) elolvasni amiket hasznosnak ítélek meg a saját játékom szempontjából legyen abban szó vak struktúra elemzésről, ICMről, vagy range olvasásról stb stb.
-a saját stilusomat akarom játszani és nem könyvpókert és ha annak az a vége hogy nicns 1 milla akkor nem lesz, félre értés ne essen igazán szeretném megnyerni de nem akarok stratégiákra rágörcsölve feszülten játszani ("mikor is vettük ezt át talán szerda délután 5 magasságában..") na ez lenne a felelőtlenség
Teljesen mindegy ki mit csinál, ha van orosz a 6 között márpedig van, akkor az 1. hely tulajdonosa meg is van.
Az is biztos véletlen, hogy a 2x6 fős milliós döntőbe bejutottak 1/3-a orosz.
Az egyik ágon a 6 shootout versenyen:
3 orosz 1. hely
2x a top4ben 3 orosz
1x a top2 orosz
Persze tudom én vagyok a csaláselméletes hülye gyerek.
ez esetben ahogy a képeden is látszik.. egészségére! :) és a miénkre is! :)
A közösség elmondta a véleményét, innentől a dolog rajtad múlik. Magyarázkodni, hogy miért nem fogadsz coachot, vagy real time segítőt, teljesen felesleges, ahelyett inkább elkezdheted a felkészülést.
A valódi okok amiért idegenkedem a coachingtól, támadjátok bátran:
-olyan lenne mint amikor valakinek oda adnak egy 500 oldalas könyvet elméleti anyagról hogy na tessék olvasd át 1 hét alatt aztán meg csináld meg gyakorlatban királyul. Ez nem működik! Induljatok ki az orvosokból, nem véletlenül rezidenskednek évekig mire szakorvosok lesznek.
-az intenziv tréning hatására olyan döntéseket hoznék ami tőlem idegen, kényelmetlen (csak mert úgy KELL csinálni), ebből következően a kivitelezést se hiszem hogy tőkéletes lenne szemben ellenfelemmel aki NL200on zúzza nap mint nap
-nyilván nem fogok UTGben jampiskodni J8o-al, a saját tempómban akarom azokat a cikkeket újra (és) elolvasni amiket hasznosnak ítélek meg a saját játékom szempontjából legyen abban szó vak struktúra elemzésről, ICMről, vagy range olvasásról stb stb.
-a saját stilusomat akarom játszani és nem könyvpókert és ha annak az a vége hogy nicns 1 milla akkor nem lesz, félre értés ne essen igazán szeretném megnyerni de nem akarok stratégiákra rágörcsölve feszülten játszani ("mikor is vettük ezt át talán szerda délután 5 magasságában..") na ez lenne a felelőtlenség
Ha cash-t tolsz, akkor olvasd át az sng-t azért és játsz is addig azt, mert teljesen más fajta nyomást lehet helyezni az ellenfelekre. Szerintem is csak összezavarna a sok tananyag, más (profi) játékstílusát nem lehet ennyi időalatt elsajátítani. Megérted mondjuk, de az icm hatás miatt mondjuk nem mered megnyomni a 3. barrelt hiába az a helyes. A profik se nagyon toltak még ekkora tétért sng-t, simán lehet, hogy remegne a kezük nekik is és ők sem hoznák az A játékot.
Ha segítenek neked akárhogy (telefon/skype/akármi) abból lenne a legnagyobb káosz. Vagy azt csinálod amit mondd és akkor ő játszik kis felelősséggel, vagy azt amit te, de bezavar a gondolkodásodba.
Ha meg átadnád másnak, akkor megfosztod magad az élménytől és egyáltalán nem biztos, hogy egy profi többet nyer, ha fortuna nem segít.
Te voltál a szerencsés, hogy ide bejutottál. Te sorsod, úgy lesz, ahogy lennie kell. A legjobb is kieshet egy flop settel egy nagyobb set ellen és nincs mit tenni ellene. Én aszondom, sngzz addig, játssz feszes agresszívan és ne görcsölj rá.
ismerem magam és a gyengeségeimet is, erre alapozva írtam az előzőt
Marcow teljesen a szívemből beszélsz!!