Úgy látom már mindenki elmondta a véleményét és egyszerűen meggyőzhetetlen vagy!!! Nem is értelek...
Nem mindegy,hogy valaki cash playa vagy sng!!!
Én mégis azt érzem,hogy te teljesen meg vagy róla győződve,hogy mocsos jó játékos vagy és nincs szükséged coachra vagy sajnálod azt a pár száz dollárt egy sikeres játékosnak kifizetni?? Nem 500ezret fog kérni pár óráért cserébe!!! Fogalmad sins mekkora +EV egy coach és már 2-3 alkalom után megugrik a Játéktudásod!
Teljesen egyetértek Marcow hozzászólásával!Azt hiszem jól megfogta lényeget!Gyakorlatilag ugyanezt gondolom én is.Azt hiszem ha nekem ilyen lehetőségem adódna egyszer,én magam játszanám le!Érdemes meghallgatni néhány olyan játékos véleményét,de a döntéseket te hozod és ilyen lemaradást ennyi idő alatt nem lehet behozni!Azt hiszem itt a szerencsének nagyobb szerepe lesz mint bármely más játékban!Kívánom,hogy neked kedvezzen!!!Mindenesetre mindenképp győztes vagy!!!
Marcow *******, olyan vagy mint a Raffaello :D
Marcow *******, olyan vagy mint a Raffaello :D
ismerem magam és a gyengeségeimet is, erre alapozva írtam az előzőt
Lehet,h rosszul gondolom,de a tét miatt szerintem legalább 4-en valami profi segítségét fogják kérni így vagy úgy, te pedig úgy fogod érezni magad az asztalnál, mint ha valaki az általa megszokott NL10-ről beülne HS-re. A tét 270 misi,nem tudom mennyi a havi fizud, de azért minden nap napi 8-ban teszel. GL.
A tininidzsa vagy a kókuszos?Ájfeladin
Hát igen. Egy hét alatt roppant veszélyes felforgatni az ember játékát.
Abból sokkal nagyobb eséllyel jön ki rosszul, mint jól.
De sokat gondoltam ra mi lenne ha bejutnek a hatosba. Sajna elso korbe kizugtam mindig. Bar hogy dontesz en szurkolok es kivanom barhogy alakul is csak pozitivan!!! En amugy biztos hogy egy uveg palinka mellett tolnam. Annal nincs jobb coach. :)
De sokat gondoltam ra mi lenne ha bejutnek a hatosba. Sajna elso korbe kizugtam mindig. Bar hogy dontesz en szurkolok es kivanom barhogy alakul is csak pozitivan!!! En amugy biztos hogy egy uveg palinka mellett tolnam. Annal nincs jobb coach. :)Biztos rárántanék a kukkra párszor, meg beverném a pálinkát, azt lehetne hínni a papot a másik ötre :D :D