Masnap meg nem hogy egy milla de a 10ezer se lenne meg:) mehetnenk kotelet venni:))
A hu részre gyúrjál rá ha tudsz ,ott dől el majd minden.A többi szinte normál mtt kifizetési struktúra.Én ilyen szituban biztos 2 ember segítségét kérném 1 mtt és 1 hu reg lenne az.Ja és csak személyesen tolnám velük ,igy gond nem lehet.Nincs olyan szabály ,hogy egyedül kell kuksolnod a szobában.Biztos meg lehet egyezni 1-2 emberrel ,hogy jöjjön el .Az viszont tuti ,hogy én se adnám át másnak.De akárhogy döntesz a Te döntésed és sok sikert .
https://www.youtube.com/watch?v=3e0yZCLjwfU
Masnap meg nem hogy egy milla de a 10ezer se lenne meg:) mehetnenk kotelet venni:))Nem is segíthetne más,csak a piócás ember :cool:
Szorííííííjjjjjjjjaaaa ! :D
Nemá!!! Úgyérzem te ezt érzésből akarod egyedül letolni.Remélem ezalatt a pár nap alatt felfogod,hogy miről is van szó.Sokkal nagyobb az esélyed megnyerni ha felfogadsz valakit magad mellé.Az önbizalom nem elég.
Fogad fel a 3 legjobb magyar sng-st és adj nekik 10% ot ha megnyerik...szerintem elválalják
Leginkább szerintem a push/fold szitukat nézném át/gyakorolnám, mert van egy olyan érzésem, hogy kb mindenki a másik kiesésére fog várni és rendkívűl feszesen fognak játszan, bármennyire is deep lesz a játék eleje.
ha megnyered, küldhetsz nekem 5 dolcsit! :)
az erő legyen veled GL
a nick: birs320
arra azért készülj fel, hogy ha eljutsz addig hogy már csak hárman vagytok ( kívánom neked h így legyen), és kezded érezni annak a lehetőségét, hogy na valóban itt vagyok az igazán nagy pénz kapujában, olyan nyomás nehezedik majd rád, ami által teljesen el fogod veszíteni a józan döntési képességedet! Bizonytalan leszel, ezerrel cikáznak majd a gondolataid, hogy vajon most mi lenne a jó megoldás, de valahogy nem fogod találni. Nem voltál ilyen, és ehhez hasonló helyzetekben, nincs tapasztalatod. Szerintem emiatt érdemes némi %-ért cserébe betárazni egy jó MTT-s reget hogy legyen valaki veled aki tisztább fejjel tud gondolkodni. De ha nem akkor az a minimum, hogy a hátralévő időben hülyére kocsoltatod magad, legalább legyen az a mankó meg, h én mindent megtettem érte. GL
MP: vigyázz a time bank-odra:)
Leginkább szerintem a push/fold szitukat nézném át/gyakorolnám, mert van egy olyan érzésem, hogy kb mindenki a másik kiesésére fog várni és rendkívűl feszesen fognak játszan, bármennyire is deep lesz a játék eleje.