Vanessa Selbst-i magasságok.... :D
Nem vagyok szakértő de ez a fogadás szerintem sok sebből vérzik. Először is. Nem lett pontosan letisztázva a fogadas devizaneme. 10k a 100k ellenében ok. De az lehet Huf Usd Eur.... bármi. Másrészt ahhoz szerintem h bizonyìthatö legyen, hogy a PPB tagok megosztják egymással a handjeiket birtokolni kéne az összes tag egymással megosztott handheit. Igaz nem vagyok szakértő de ez igy elég halott fogadásnak tűnik. Konnyen lehet kifogast emelni mind a 2 féllel szemben igyanis nem lett letisztázva minden feltétel kétséget kizáróan. De azértt hajrá!!!
Készüljetek fel ott a PPB nél mindannyian, hogy nem egy kis hülye gyerekkel fogadtál.
Hol van Hajniii amikor szukseg lenne rá? :(
És az hogy Hung Le sorsfordító győzelmet aratott az már smafu? :D
A sharkosok példát vehetnek a ppb-től! Így kell ingyen reklámot csinálni kérem szépen:-)
Kicsit jobban várom, hogy mi lesz ennek a vége, mint azt, hogy kit igazol este a Fradi... :D
Nyilván nem lesz semmi a fogadásból, de azért 100.000$-ban fogadni azért hogy nyerjen 1000$-t hát nem egy jó ötlet :D
Az eredeti fogadás az volt hogy a PPB-nél megosztják a hh-kat. Ahhoz hogy ez teljesüljön elég ha két PPB tag megosztja a hh-t és máris teljesült.
Tényleg az ő nevével kezdődik még a csoport, amit lehetne frissíteni.
Értem én érintett volt az ügyben( mert anno nagyvezér volt a vádolt csoportban), de ha már csak volt, akkor miért nem hagyta szó nélkül a vádakat? :D :D
Azt hittem Zaza tizije lesz még a héten a fő téma de hát hál isten tévedtem :D :D
A sharkosok példát vehetnek a ppb-től! Így kell ingyen reklámot csinálni kérem szépen:-)
Kicsit jobban várom, hogy mi lesz ennek a vége, mint azt, hogy kit igazol este a Fradi... :D