03/01 1.session
sajna nem úgy kezdödőtt a hónap ahogy szerettem volna, belefutottam egy két coolerbe, és volt egy két valszeg -EVs wp játékom ami az eddig látszott 200as paranoid mezőnyben, nem biztos hogy a legjobb választás, és bár Ev szerint még igy is csak -0,5Bi körül kéne lennem sajnos, RNG papa szerint ez most vmivel több mint -2Bit ért meg:(
doyles: 72Bi
03/01 2. session
toltam egy rövidke második sessiont , mivel nem voltak se túl jó, se elengendő asztal a számomra és ezért lett mindössze, 30perces a session
Túl sok izgalmat nem hozott, +1és -1Bi közt tengődtem alatta az elején volt pár roszabb partim is a végén viszont mivel volt egy nyertes all inem set vs fd ben így kb +0,5Bi ben zártam
doyles:73Bi
03/01 3. session
Ez hasonló volt az elöző sessionhöz, olyan szempontból, hogy nem voltak óriási kilengések, én is két coolert kaptam , és fordítva is két cooler volt full stackért, de én szerencsére olyan 70BB bukókkal meg tudtam úszni őket, és kb ebből is adódott hogy kicsit több mint +0,5Bi ben zártam a sessiont
doyles: 74Bi
03/02 1. session
Sajnos sikerült jól lebetegednem már kb egy hete, és nem tudok rendesen aludni, mivel nem kapok levegőt és gyakran felkelek, ezért volt most ez a tényleg hajnali session...
Elég jól ment ma az első session, bár az elején vhogy a zsetonok eléggé fogytak,ami nekem nem tünt fel, (ennek oka a sok sikertelen cbet lehetett), de utána elég jól belejöttem:)
Az egyik reget sikerült többször is leszednem ha ált nem is full stackért, ráadásul utána mivel nagyon lightan 3betelet rám, minden normálisabb lappal vissza kapta a 4betet és asszem kivétel nélkül dobott is mind a 4-5 alkalom alatt, (a végére már töke ki lehetett velem:D)
Mellé megjött a race eredménye amit sikerült behúznom, ami még 3,5Bi vel megerősíti a rollomat
doyles:79Bi
hajrá!!! ;)
03/02 2. session- avagy hogy bukj 5Bi-t 1 óra alatt
littlemage: köszi:)
Borzalom volt ez a session, egyszerűen mindegy mim volt buktam vele, 3 szor toltam be FDvel úgy hogy volt FE is persze mindig setbe futottam ami kitartott, és még egy set vs set de turnre lejavult pókerre tette fel a kornát ezek mellé, mondjuk kb a y játékomat hoztam én is és , tudtam is hogy igy van kb -3Bi után vagyis megérdemlem:(
doyles:74Bi
Kitartás, majd jön jobb is. Én ma 3500 hand alatt buktam 7,5 Bi-t. Nem tetszett. Fel a fejjel!
Lenne egy kérdésem, a non-showdown-od milyen, mert nekem mocskosul esik kb 1000 hand 1 Bi. Nem tudjátok, hogy lehetne ezen javítani?
Előre is köszi
03/03 1.session
csirke00: nekem sokkal jobban esik, de amikor 0 körül van akkor szoktam bukni, vagyis lehet annyira nem érdemes foglalkozni vele, mint hinnéd:)
Bár jól indult a session, utána sajna egy cooler és egy coin bukása, ráadásul jött is a laphalál, de szerencsére utána megnyertem azt hiszem életem eddigi legnagyobb potját, így sikerült kis minuszra hoznom csak a sessiont
és akkor már berakom a handet, bár túl sok elemezni való nincs rajta:)
***** Hand History for Game 2158012069000696 ***** (Cake Poker)
$200.00 USD NL Texas Hold'em - Wednesday, March 03, 12:48:40 ET 2010
Table - Seville (6-Max) 12069 (Real Money)
Seat 3 is the button
Seat 1: CakeSeat1 ( $227.00 USD )
Seat 2: CakeSeat2 ( $435.15 USD )
Seat 3: CakeSeat3 ( $139.75 USD )
Seat 4: CakeSeat4 ( $539.45 USD )
Seat 5: Kinley 23 ( $353.55 USD )
Seat 10: CakeSeat10 ( $77.00 USD )
CakeSeat4 posts small blind [$1.00 USD].
Kinley 23 posts big blind [$2.00 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to Kinley 23 [ Ac As ]
CakeSeat10 folds
CakeSeat1 folds
CakeSeat2 raises [$6.00 USD]
CakeSeat3 calls [$6.00 USD]
CakeSeat4 raises [$29.00 USD]
Kinley 23 raises [$68.00 USD]
CakeSeat2 raises [$126.00 USD]
CakeSeat3 folds
CakeSeat4 folds
Kinley 23 raises [$283.55 USD]
CakeSeat2 calls [$221.55 USD]
Kinley 23 shows [:Ac:, :As: ]
CakeSeat2 shows [:Kh:, :Kd: ]
** Dealing Flop ** [ :2s:, :5h:, :9c: ]
** Dealing Turn ** [ :6s: ]
** Dealing River ** [ :5s: ]
Kinley 23 wins $740.10 USD from main pot
doyles:74Bi
Gratula, így tovább. én is szeretnék egy ilyen potot behuzni, majd egyszer.
Köszönöm a gyors választ.
GL!
03/03 2.session
sajnos ez is hasonlóra sikerült mint az elöző session...
Egyszrűen mentalásitákkal vok körül véve mindig tudják hogy lap van e nálam...:( a 6db AAból 1 jutott egy flopig ahol dobtak, a 11 AK ból pedig 1 jutott egy 15BB nél nagyobb kasszáig ahol buktam egy QQ ellen:D
Sajna a wpzésekkel is mindig rosszkor próbálkoztam, dehát sajnos vannak ilyen napok, máskor meg minden össze jön, csakhát ugy olyankor nem peches vok hanem én vok a próisten:D
a végére sikerült némileg vissza hoznom a sessiont kb 0,5Bi ment el megint
doyles: 73Bi