Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
Angel_1977
Válasz Pokeradmin kommentjére
2014. febr. 26. 8:50

QJs van nála így dobtam

Sogron22
2014. febr. 26. 9:01

Nálam is fold, de csak ennél a move-nál (ha a turn check)én végig ütöm, a turn check eszembe se jutott volna...ha a rivernél visszaemel, fold...:)

kisgatyas
2014. febr. 26. 10:36

én snappelem az ilyet, naked FD-t nem szoktak xbackelni T h call, x, bet line játszanak. Igy elég szűk ranget reppel: QhJh, JhTh. 1-2 blöff kombó is bőven elég a callhoz.

Ráadásul ez tipikusan az a spot ahol a regeknek nincs balanszálva a range rendesen és elég rossz frekvenciával blöffölnek.

d-_-b
2014. febr. 26. 12:45

Foldoltam, beteltem volna a turnt rendesen. :)

titcar
Válasz Netrol kommentjére
2014. febr. 26. 16:02

Tényleg, miért nem hívtunk a turn királyra? Ez engem is érdekelne!

nagyjából semmi ellen nincs 3 utca value, nem túl drawy a board ha figyelembe vesszük, hogy nutfd-je biztos nincs az ellennek. a miénknél erősebb lapok ellen nem kéne nagyobb potot építeni, a gyengébbek ellen meg nem nagyon tudunk :)

szfvkrisz
Válasz titcar kommentjére
2014. febr. 26. 16:37

Nálunk van az körA, így kisebb az esély a flössre :)

Gone.Fishing
Válasz Netrol kommentjére
2014. febr. 26. 20:02

--- "Mit teszel?"

Eldobom a francba és új szakma után nézek..
Hogy lehetett a turnt elcheckelni?

--- "Nálunk van az kör A, így kisebb az esély a flössre"

Ó hogyne, így már teljesen ki van zárva :)

Aki ellen ezt a showdown megnyerjük, az még egy fokkal nálunk is hülyébb ehhez a játékhoz! :D

stickstackstoke
Válasz titcar kommentjére
2014. febr. 27. 0:57

riveren mind2 playa range tele van airrel, ennyi a kulcs a partiban :)

ő is tele van airrel? de turnon showdown képesnek gondoltuk. vagy a gyenge showdown képes handeket hívod itt air-nek, amiket gyakran fog blöffbe fordítani?

titcar
Válasz stickstackstoke kommentjére
2014. febr. 27. 3:48

ő is tele van airrel? de turnon showdown képesnek gondoltuk. vagy a gyenge showdown képes handeket hívod itt air-nek, amiket gyakran fog blöffbe fordítani?

ja itt így értettem igen. csomó mindent blöffbe fordíthat ami a mi TPTK-nknál gyengébb, másik oldalról nézve pedig alig alig lehet nála valóban erős lap.

BelaKecske
2014. febr. 27. 14:40

És ugye hero turn bet range-e is általában polarizált, tehát inkább közepes sd képes lapokat játszik bet, x, bet-el, nem pedig 2 párt vagy jobbat, így hero-nál sem lesz sokszor erős lap.

Élő ügyfélszolgálat