Érdekes póker partik - 2019. 11. 15
Lapok:
Játék: NLHE Cash Game Parti
Játékosok: 4 fő
Pozició: BTN
Kis vak: €1
Nagy vak: €2
Online játszol egy NL200-as asztalon, négyen vagytok játékban. Az adott leosztásban a CO (aki egy jó, nyerő regulár) nyit, te pedig 3-betelsz. A flopra 888 lapok érkeznek, ellenfeled checkel. Te €16,65-öt cbetelsz a €39-es kasszába, ellenfeled megad. A turn egy J, itt ismét checkel indít a CO, te pedig €43-al folytatod, amire megint callt kapsz. A river egy 2, a cutoff harmadszor is checkel, te pedig, miközben készülsz betolni a 89-t azon gondolkodsz, hogy itt blöffből milyen lapokkal kéne all-in menned. Melyik hand lenne a legrosszabb blöffkombó az alábbiak közül? A: AK B: T9 C: A5
Tovább a partihoz
Érdekes gondolatmenet, valószínűleg jó is, de az AK-t kár lenne így blöffbe fordítani, hisz van mutatási értéke is.
Nem hinném hogy okos dolog lesz az összes AK kombódat 2barrel után check-elni, csak mert vannak villain-nél kombók, amiket versz. Olyan kombók is vannak, amiket nem és dobnak a 3. barrel-re. Persze a 100% allin összes AK-val ugyanígy nem jó egy a példában szereplő jó reg ellen. (szerintem)
Miért jó itt betolni mindent ?Ha hívok kassza 3át kb 45öt ,callt minimum kap de lehet visszatolja és simán callolunk .
Buksisak mondasz legalább egy példát azokra a kombókra, amiket nem verek és dobnak river betre?
Shaikon, szerintem egy nyerő reg visszatolni itt sohasem fog, még Jx-el vagy nagyobb kézbe párral sem, legfeljebb callolni, akár allint is.
Néhány AQ, nem szórhatják mindet el a sec. barrelre, ill. pp-k.
Egyébként nekem az szúrja kicsit a szemem, hogy a :Ts::9s: miért 2barrel?
Miért jó itt betolni mindent ?Ha hívok kassza 3át kb 45öt ,callt minimum kap de lehet visszatolja és simán callolunk .
Ilyen spr-nél rossz játék nem allin-t betelni.Shaikon, szerintem egy nyerő reg visszatolni itt sohasem fog, még Jx-el vagy nagyobb kézbe párral sem, legfeljebb callolni, akár allint is.
8x-ek just call???? JJ? Pre slow-olt AA?