Pokeradmin
2019. dec. 20. 14:54

Érdekes póker partik - 2019. 12. 20

Lapok: ImageImage
Játék: NLHE Cash Game Parti
Játékosok: 0 fő
Pozició: SB
Kis vak: $2.50
Nagy vak: $5.00

A partit egy éppen megszűnőben lévő asztalnál játsszuk, ahonnan éppen távozott a fish, pénzt nem csak frusztráltságot hagyott a regeknek hátra. Kisvakból lehetőségünk nyílik openelni, amit meg is teszünk, a nagyvak pedig megvédi a vakját. A flopra Image6Image9Image2 érkezik. Itt kis cbet size-t választunk, igyekezve minél szélesebben betelni a range-nk nagy részével. Ezt a nagyvak továbbra is tartja. A turn egy ImageQ képében tárul elénk, ami egy remek kártya a szemszögünkből a folytatásra. Az ellenfél preflop és flop játékával már eddig is meglehetősen cappelte magát. A Q minden bizonnyal kevéssé segíthette a BB range-t, míg mi kisvakból továbbra is támadhatunk minden nut és erős kombinációt a range-nkben tudva. Ezt a kedvező turn kártyát pedig egy overbettel próbáljuk támadni. A nagyvak továbbra is a megadás mellett dönt. A river egy ImageK. Az alábbiak közül melyik lappal lesz a legjobb EV-jű lépés befejezni a riveren blöffünket?

Tovább a partihoz

KisMuck
Válasz Pokeradmin kommentjére
2019. dec. 20. 22:20

AJ, aztán a T8. Turn miért OB?

Aptok
2019. dec. 20. 22:55

Elméleti magyarázat gondolom valami ilyesmi : Capelt rangek ellen sokat akarunk blöffölni. Ha ezt balanszáltan akarjuk megtenni akkor minél nagyobb sizét választunk annál több blöffünk lehet.
Gyakorlatba meg szerintem azért overbeteljünk itt mert sokat dobnak rá és ha épen nem erős lapunk van akkor az jó. :)

apa100
2019. dec. 21. 12:39

Baszki. Nem toltam még 1x sem NL500 on. El is baxtam a választ.
Ezek szerint ideje volna oda érnem a limitre, minél hamarabb, akkor nem kéne találgatnom, hanem pikk pakk menne a helyes megoldás.))

Buksisak
2019. dec. 21. 14:44

szerk.... én néztem be nagyon valamit

Élő ügyfélszolgálat