Azt gondolom nevezhető széles rangenek az, amivel a BU 50%-kal lopó NL100 reg callozni fog IP ezen a flopon egy széles XR range ellen egy viszonylag kicsi, 2.75x size-t (13% körüli range).
Nem felejtettem el. Nem tudom mennyire gyakori az olyan player, aki adott boardon több bet sizeingot is használ és úgy osztja fel a rangeét, gondolom sokkal többen használnak egyszerűbb stratégiát: adott pozik/szituáció/textúra alapján határozzák meg az odaillő méretezést és a bet rangeük minden kombóját azzal a mérettel lövik. Ezek a palyerek szerintem itt soha nem fognak 1/3-olni. Nálam a solver 70% size esetén QQ+-t chechkeli nagy frekivel, brw-eket FD nélkül, erős Ax-ek, gyengébb 6x-ek, de 60%-ban cbetel.
Na pont a river vakarózás elkerülésére is egyszerű (és nagyszerű(?)) turn checkleni.
54s itt pre nálam elég ritkán van callban, ha igen, ezen a flopon xr és xc is mixelve.
Nem kerulod el a vakarozast, mert ha turnon csekkelsz, akkor ugyanugy vakarozol majd riveren, amikor radtolja turn bet utan.
Beraktam nl100as GTO rangekkel solverbe, meg turnre adtam neki overbet opciot is, meg riverre 2 sizet, igy nalam is mar 48%ot betel.
1/3 size mit mutat sokverben? Nekem nincs ilyen progim. A check mellett en ezt a size választanám. Talan 1/3 Bet fold vagy 1 utca call ha tartható a raemeles , majd riveren reeveluate.
Mit betelünk itt riveren? Nut flöss-t sem, full-t sem? Semmit sem?