Pokeradmin
2021. jan. 11. 15:25

Érdekes póker partik - 2021. 01. 11

Lapok: ImageImage
Játék: NLHE Cash Game Parti
Játékosok: 6 fő
Pozició: CO
Kis vak: $0.25
Nagy vak: $0.5

NL50-as 6-max asztalnál ülsz. CO pozícióban ImageK,ImageK lapokat kapsz. Mindenki dob mögötted, te 3 bb-vel nyitsz. Az emelésedre BTN (átlagos regulár) és az SB (aki 77 leosztás alapján passzív fishnek tűnik) pozícióban ülő ellenfeleid is megadják. Flopra Image3 Image4 Image6 lapok érkeznek. Az ellenfeled donkbetel (1 BB-vel) amire te 9 BB-re emelsz. BTN dob. A donkbetelő ellenfél csak megad és a turnre Image2 lap érkezik ahol újra donk betel(14 BB) . Rajtad a sor mit teszel?

Tovább a partihoz

KisMuck
Válasz Pokeradmin kommentjére
2021. jan. 16. 21:39

Annyira érdekes volt ez a party, hogy mindenki érdeklődött. (egyébként pont el lehet dobni a f@szba)

sikiboy
Válasz Pokeradmin kommentjére
2021. jan. 18. 11:54

Flop az ő range-ének kedvez??? Miért is?

SötétEgér
Válasz sikiboy kommentjére
2021. jan. 18. 15:38

Flop az ő range-ének kedvez??? Miért is?

BTN callja után nem fog minden párral setmineolni, meg sc-kel, gapperekkel floppot nézegetni? :)

sikiboy
Válasz SötétEgér kommentjére
2021. jan. 18. 21:49

Lesznek nála ilyenek igen, de mondj egy olyan erős kombót ezen a flopon, ami nála van de nálunk nincs. Ráadásul az ő range-éből hiányzik az overpárok nagy része, mert a monsterekkel squeezelne pre. Nincs nut előnyben és equity előnyben vagyunk ellene. Egy szélesen flatelő fish esetén az equity-k sem lesznek közel egymáshoz.

daniboy
2021. jan. 19. 0:42

de mondj egy olyan erős kombót ezen a flopon, ami nála van de nálunk nincs.

43s, 63s, 52s

small stakes-n valszeg 75s és 64s sem lesz túl nagy húzás openelni CO-ról
+ fish révén még a felsorolt lapokból akár offos szerelem lap is lehet, vagy akár egy 75o

De ha az utolsó két sort figyelmen kívül hagyod, akkor is nut előnyben van. Ilyen szituációban az overpárnak pont hogy nincs akkor értéke.

SötétEgér
2021. jan. 19. 1:01

Lesznek nála ilyenek igen, de mondj egy olyan erős kombót ezen a flopon, ami nála van de nálunk nincs. Ráadásul az ő range-éből hiányzik az overpárok nagy része, mert a monsterekkel squeezelne pre. Nincs nut előnyben és equity előnyben vagyunk ellene. Egy szélesen flatelő fish esetén az equity-k sem lesznek közel egymáshoz.

Többször annyi 5xs kombója van mint nekünk, szett kb ugyanannyi mint nálunk, 2 párja több van, mint nekünk, nála ott vannak az offsuit vackok amik nálunk nincsenek. Adott helyzetben nem előny, hogy nincs sok overpárja. Amúgy is a profilja így szokott húzni, mindonk/call ameddig be nem esik a draw, aztán nagyobb donk kész handdel. Easy fold turnon.

sikiboy
Válasz daniboy kommentjére
2021. jan. 19. 9:58

Mtt-s vagyok, de nézegettem cash pre open chartokat és azért ezt nem jelenteném így ki hogy 43s, 63s sosem lesz az open rangeünkben. Szóval marad az 52s ami nála sem lesz 100-ban, de ha mégis akkor is 4 kombóról beszélünk. 75o néha néha ott lehet. Nutból pár kombóval valóban több van nála, de equityben sosem lesz előttünk szóval nagyon nem értek azzal egyet hogy ez a board neki kedvez.

sikiboy
Válasz SötétEgér kommentjére
2021. jan. 19. 10:01

Az a "többször annyi 5xs" nagyon nem igaz, ajánlom hogy nézegesd equilabban a két range-t. Két párból is nagyon kevéssel van több, off két párja nem lesz, az már elég vad lenne :). A turn játékról egyébként egy szót sem szóltam.

banoster
2021. jan. 19. 10:08

Mtt-s vagyok, de nézegettem cash pre open chartokat és azért ezt nem jelenteném így ki hogy 43s, 63s sosem lesz az open rangeünkben. Szóval marad az 52s ami nála sem lesz 100-ban, de ha mégis akkor is 4 kombóról beszélünk. 75o néha néha ott lehet. Nutból pár kombóval valóban több van nála, de equityben sosem lesz előttünk szóval nagyon nem értek azzal egyet hogy ez a board neki kedvez.

A helyedben nem erőltetném azt a chartot. :)

Élő ügyfélszolgálat