Érdekes póker partik - 2021. 01. 11
Lapok:
Játék: NLHE Cash Game Parti
Játékosok: 6 fő
Pozició: CO
Kis vak: $0.25
Nagy vak: $0.5
NL50-as 6-max asztalnál ülsz. CO pozícióban K,K lapokat kapsz. Mindenki dob mögötted, te 3 bb-vel nyitsz. Az emelésedre BTN (átlagos regulár) és az SB (aki 77 leosztás alapján passzív fishnek tűnik) pozícióban ülő ellenfeleid is megadják. Flopra 3 4 6 lapok érkeznek. Az ellenfeled donkbetel (1 BB-vel) amire te 9 BB-re emelsz. BTN dob. A donkbetelő ellenfél csak megad és a turnre 2 lap érkezik ahol újra donk betel(14 BB) . Rajtad a sor mit teszel?
Tovább a partihoz
Annyira érdekes volt ez a party, hogy mindenki érdeklődött. (egyébként pont el lehet dobni a f@szba)
Flop az ő range-ének kedvez??? Miért is?
Flop az ő range-ének kedvez??? Miért is?
Lesznek nála ilyenek igen, de mondj egy olyan erős kombót ezen a flopon, ami nála van de nálunk nincs. Ráadásul az ő range-éből hiányzik az overpárok nagy része, mert a monsterekkel squeezelne pre. Nincs nut előnyben és equity előnyben vagyunk ellene. Egy szélesen flatelő fish esetén az equity-k sem lesznek közel egymáshoz.
de mondj egy olyan erős kombót ezen a flopon, ami nála van de nálunk nincs.
Lesznek nála ilyenek igen, de mondj egy olyan erős kombót ezen a flopon, ami nála van de nálunk nincs. Ráadásul az ő range-éből hiányzik az overpárok nagy része, mert a monsterekkel squeezelne pre. Nincs nut előnyben és equity előnyben vagyunk ellene. Egy szélesen flatelő fish esetén az equity-k sem lesznek közel egymáshoz.
Mtt-s vagyok, de nézegettem cash pre open chartokat és azért ezt nem jelenteném így ki hogy 43s, 63s sosem lesz az open rangeünkben. Szóval marad az 52s ami nála sem lesz 100-ban, de ha mégis akkor is 4 kombóról beszélünk. 75o néha néha ott lehet. Nutból pár kombóval valóban több van nála, de equityben sosem lesz előttünk szóval nagyon nem értek azzal egyet hogy ez a board neki kedvez.
Az a "többször annyi 5xs" nagyon nem igaz, ajánlom hogy nézegesd equilabban a két range-t. Két párból is nagyon kevéssel van több, off két párja nem lesz, az már elég vad lenne :). A turn játékról egyébként egy szót sem szóltam.
Mtt-s vagyok, de nézegettem cash pre open chartokat és azért ezt nem jelenteném így ki hogy 43s, 63s sosem lesz az open rangeünkben. Szóval marad az 52s ami nála sem lesz 100-ban, de ha mégis akkor is 4 kombóról beszélünk. 75o néha néha ott lehet. Nutból pár kombóval valóban több van nála, de equityben sosem lesz előttünk szóval nagyon nem értek azzal egyet hogy ez a board neki kedvez.