Pokeradmin
2021. febr. 23. 15:07

Érdekes póker partik - 2021. 02. 23

Lapok: ImageImage
Játék: NLHE Cash Game Parti
Játékosok: 6 fő
Pozició: UTG
Kis vak: $0.10
Nagy vak: $0.25

NL25-as 6-max asztalnál ülsz. UTG pozícióban ImageJ,ImageT lapokat kapsz és 2.5 bb-vel nyitsz. Az emelésedre BB (átlagos regulárnak tünik kevés hand alapján) pozícióban ülő ellenfeled megad. Flopra ImageT ImageQ ImageT lapok érkeznek. Az ellenfeled checkel, amire 2/3 potot betelsz, BB megad. Turnre újabb ImageT érkezik, ahol ismét 2/3 pot-ot betelsz amit az ellenfeled újra megad. A riverre Image4 lap érkezik ahol a BB checkel. Rajtad a sor mit teszel?

Tovább a partihoz

Karcsi...
Válasz Pokeradmin kommentjére
2021. febr. 24. 16:37

Hat, all in biztos nem

hokuszpoker
2021. febr. 24. 16:45

Az én gondolatom az volt, hogy a harmadik 10-es után újra megadhat flushdraw-val a turnön mert nem hiszi hogy ez javított bármit is rajtunk és a flush-ra oda is ér a riveren. Riveren flush nem betel és egy Allin-t sem adna meg, de overbetet talán mert blöffnek tűnhet. Medium pocket pair sem ad meg overbet allin-t hiszen nálunk bőven lehet QA, QK, QJ, vagy nagyobb pár. Nagy párra preflop 3betelt volna valószínűleg.

Emellett pot oddsot is kell nézni: 30-at megadni hogy chopchop legyen azaz nyerjen 3dollárt, azaz 90%-ban kell jól dönteni (esetleg nyerjen 6 dollárt azaz 80%-ban) az túl alacsonynak tűnik.

Valaki kompetens leírhatná ha ez rossz gondolatmenet.

KisMuck
Válasz hokuszpoker kommentjére
2021. febr. 25. 12:22

Az én gondolatom az volt, hogy a harmadik 10-es után újra megadhat flushdraw-val a turnön mert nem hiszi hogy ez javított bármit is rajtunk és a flush-ra oda is ér a riveren. Riveren flush nem betel és egy Allin-t sem adna meg, de overbetet talán mert blöffnek tűnhet. Medium pocket pair sem ad meg overbet allin-t hiszen nálunk bőven lehet QA, QK, QJ, vagy nagyobb pár. Nagy párra preflop 3betelt volna valószínűleg.

Emellett pot oddsot is kell nézni: 30-at megadni hogy chopchop legyen azaz nyerjen 3dollárt, azaz 90%-ban kell jól dönteni (esetleg nyerjen 6 dollárt azaz 80%-ban) az túl alacsonynak tűnik.

Valaki kompetens leírhatná ha ez rossz gondolatmenet.

Ez NAGYON rossz gondolatmenet.

szroli
2021. febr. 25. 13:16

Csak is ALLIN.

regie
Válasz szroli kommentjére
2021. febr. 25. 17:03

Overbet szerintem hamarabb callol, mint egy all in

hokuszpoker
Válasz KisMuck kommentjére
2021. febr. 25. 17:04

Köszi KisMuck vagy szroli, leírod hogy miért? Igy lehet tanulni ha egy nálam jobb (és én csak hobbista vagyok) elmagyarázza a jó gondolkodást.

csiga19794
Válasz regie kommentjére
2021. febr. 25. 19:35

Overbet szerintem hamarabb callol, mint egy all in

Szerintem meg 1BB-t még hamarabb!

KisMuck
Válasz hokuszpoker kommentjére
2021. febr. 25. 22:21

Az én gondolatom az volt, hogy a harmadik 10-es után újra megadhat flushdraw-val a turnön mert nem hiszi hogy ez javított bármit is rajtunk és a flush-ra oda is ér a riveren.

Átlagos reg nem fog FD/OESD-vel megadni a turn-n.

Riveren flush nem betel és egy Allin-t sem adna meg, de overbetet talán mert blöffnek tűnhet. Medium pocket pair sem ad meg overbet allin-t hiszen nálunk bőven lehet QA, QK, QJ, vagy nagyobb pár. Nagy párra preflop 3betelt volna valószínűleg.

Nem lesz flush riveren. Az ellehfél range-e Qx/PP(99-22).

Hogy mi, micsoda? Ezt itt teljesen nem értem, de lehet mert nem vagyok elég kompetens.

regie
2021. febr. 26. 7:18

Olyan oddsot kell adni neki, ami chop potban épp hogy nem mutat neki nullát es szerintem az az overbet lesz , nem az all in , de végülis szinte édes mindegy hogy melyiket lepjuk meg.

Élő ügyfélszolgálat