Érdekes póker partik - 2021. 03. 12
Lapok:
Játék: NLHE Cash Game Parti
Nehéz kérdés settel riveren?
Játékosok: 6 fő
Pozició: BTN
Kis vak: $1
Nagy vak: $2
Nl200-es 6-max asztalon játszol, BTN pozícióban 66 lapokat kapsz. Az MP pozícióban ülő fish (60/7, agr. 1.2) limpel amire mi 4.5 bb-t emelünk, a BB-ben ülő átlagos regulár (24/20, agresszió faktor river: 26) megad. A fish szintén calloz. A flopra 325 lapok érkeznek. Mindkét ellenfél checkel, mi 3/4 potot c-betelünk, a regulár játékos megad a fish dob. Turnre J lap érkezik. A regulár játékos újra checkel, és mi is. Riverre 6 lap érkezik, s az ellenfelünk 40 bb-t hív a 37 bb-s potba. Rajtad a sor mit teszel?
Tovább a partihoz
Simán lehet a részéről ez blöff, hisz tudja nálunk kevés 4x van, és checkel nem is azt adtuk elő, egy potbet tökéletes tőle hogy eldobassa velünk a jó lapjainkat, sorral inkább kisebbet hívna ugyanezen okok miatt.
Gto dönti el, hogy mekkorát hívjon riveren . A Velue es bluff kulonbozete
soha nem dobnám :)
Konkrétan pre-flop játék alapján csak a 44 pár ver, esetleg jj, nagyon kis eséllyel a4s. Viszont cserébe egy tökéletes spot blöffölni, illetve blöffbe fordítani a gyenge lapjait. NEm hinném, hogy itt dobni kellene, de várom az ellenérveket, fejlődőképes vagyok :P
Igen, ezt sok helyen mondjak, hogy az ilyen polar river beteknel dobd el a ranged tetejet, es csak nuts+2nd nutssal callolj...
én van,hogy nutssal visszaemelek,de valóban érdemes balanceolni!
Annyira cappelve vagyunk, én így ezt nem dobnám. Már a preflop izo sizeunk miatt kevesebb a 4-es nála, turn check után meg számítanék a támadására. Abban sem vagyok biztos, hogy itt csak blöfföt verünk.
Feltetelezem 26-os agg freq, ami alapjan passzivnak iteltetek meg, AFben az brutal magas lenne
Az uzenet masodik fele vmiert lemadadt. Nekem az a tapasztalatom, hogy egy passzivabb jatekos is overbetelhet itt egy 33, 55 tipusu lapot is neha, emiatt en is mindig calloznek itt.