Érdekes póker partik - 2021. 09. 03
Lapok:
Játék: NLHE Cash Game Parti
Játékosok: 6 fő
Pozició: BB
Kis vak: $0.5
Nagy vak: $1
Nl100-as 6-max asztalon játszol és BB pozícióban QA lapokat kapsz. Az UTG pozícióban ülő regulár játékos (26/21/9/agr: 1.9) és 2.5 bb-vel emel. Az MP és CO játékosok dobnak, míg a BTN pozícióban ülő rekreációs játékos megad. Az SB szintén dob mi pedig squeeze-elünk 15 bb-vel. Az eredeti emelő megad a fish dob. A flopra 669 lapok érkeznek. Rajtad, a sor mit teszel?
Tovább a partihoz
Valaki eltalálta!
Hejjj !!!
Grat !!!!!!!
Bár tetszik az indoklás, miért nem egy valuebet ez 12-15 outtal?
Végig lőhetetjük QJs-el es TJs-el , mert a range azt a részét blockoljuk, amivel 3 utcát call down - van, de az is fontos, hogy range előnyben van, mert nala soha nem lesz legitim lap K10s akár. Erősebb a range, mint nekünk. Körülbelül 30%-ban kell ezzel a lappal check call menni es bővíteni a ranget AKo back door fd-vel es 70%-ban szerintem vegigloni. De minden opció a check foldon kivul szoba jöhet, persze %-os arányban.
Végig lőhetetjük QJs-el es TJs-el , mert a range azt a részét blockoljuk, amivel 3 utcát call down - van, de az is fontos, hogy range előnyben van, mert nala soha nem lesz legitim lap K10s akár. Erősebb a range, mint nekünk. Körülbelül 30%-ban kell ezzel a lappal check call menni es bővíteni a ranget AKo back door fd-vel es 70%-ban szerintem vegigloni. De minden opció a check foldon kivul szoba jöhet, persze %-os arányban.
Sztem a check-callal teljesen faceup a lapunk.
Egyik előző kommentelővel ellentétben sztem a mi range-ünk erősebb (sokkal több a 4bet AA KKval, mint a call), neki talán nut-advantage van a 99cel, ami talán inkább van nála, mint nálunk, de ez sem egyértelmű.
Én betelném.
Sztem a check-callal teljesen faceup a lapunk.
Egyik előző kommentelővel ellentétben sztem a mi range-ünk erősebb (sokkal több a 4bet AA KKval, mint a call), neki talán nut-advantage van a 99cel, ami talán inkább van nála, mint nálunk, de ez sem egyértelmű.
Én betelném.