Érdekes póker partik - 2021. 10. 15
Lapok:
Játék: NLHE Cash Game Parti
Játékosok: 6 fő
Pozició: MP
Kis vak: $1
Nagy vak: $2
Nl200-as 6-max asztalon játszol és MP pozícióban 8A lapokat kapsz. Az UTG dob és te 2.5 bb-vel emelsz. A CO dob és a BTN regulár játékos (22/16/9.1/agr: 1.8) megad az SB regulárral (21/16/5.2/agr: 2.8) együtt míg a BB szintén dob. A flopra 53Q lapok érkeznek. Mindkét játékos checkkel s mi 2/3 potot hívunk, amit a BTN megad, míg az SB dob. Turnre 5 lap érkezik s mi checkelünk, s az ellenfelünk kicsivel több mint fél potot betel. Rajtad a sor mit teszel?
Tovább a partihoz
fold közel megegyező EV sztem itt a callal, de lehet hogy tévedek
Én biztos betettem volna a fold-ot a választási lehetőségek közé.
Én is úgy látom mint te.
77 dolláros potba kell megadnunk 21-et az 21/77 = kb. 30 % pot odds
9 pikk jó nekünk és három ász az 12/44 = valamivel < 30 %
+++ Van néhány döntetlen kimenet, akkor is, ha az ellennek még nincs 'kész' lapja.
Vagy elszámoltam valamit?
Milyen reg flatel pre BTN-ön? Regeknek 3bet only stratégiájuk van, főleg azokkal a lapokkal amiket felsoroltatok.
Milyen reg flatel pre BTN-ön? Regeknek 3bet only stratégiájuk van, főleg azokkal a lapokkal amiket felsoroltatok.
Érdekes 1 mezőny. SB "reg" flatel?! BB fish volt vagy mi?!
Flop sizing igen meglepett de magyarázatban ti is kitértetek rá szerencsére.
A kis cbet előnye hogy szélesebben fog floatolni és akkor a jobb spr miatt könnyebb xc-unk van. Így kicsit necces de én is xc mellett vagyok. Azt nem hinném hogy dead-ek lennénk (feltéve hogy vakok nem fishek). Ha mégis 55/33 lapokat tart villain mehet a weak jelölés és a note így többet nem fizetjük ki ilyen spotban.
Eléggé bűzlik ez a „feladvány”, nagyon jóindulatú volt aki NL200-on regnek nevezte a 21/16-os, valójában inkább weaktight játékosokat.
„Ezekbe” én is 40%-ot betelnék flopon, mint a leírásban, nem értem akkor a handben miért 2/3 volt a méret(?)
A BU flat rangeből a leírásban a példák nem hiszem hogy valószerűek lennének, sem NL200 regeknél, de a partyban lévő weaktight emberünknél a 9.1%-os 3b statjával. A két kombó 65s néha ott lehet, amikből egyébként flopon raise-elhet is, így turnön mégkisebb arányban számolnék velük. Sokkal több kombó pp teheti ki a turnre érkező range-ét, FD-k/flop BD FD-k (T9s+, ATs-AJs), TP-k és néhány Kxs kárók-pikkek.
játsszuk
Én lehet inkább ütöttem volna a turnt, aztán riveren meg vagy value vagy blöff :D
Am ez egy nagyon jo spot flop Bet, turn check raise , River check call sportra, mert besult Draw betelhet riveren, de egy 99 nem fog pusholni. Lehet, hogy egy QK sem. Nekem ez egx move-om volt évekkel ezelőtt