Pokeradmin
2022. febr. 4. 10:44

Érdekes póker partik - 2022. 02. 04

Lapok: ImageImage
Játék: NLHE Cash Game Parti
Játékosok: 6 fő
Pozició: UTG
Kis vak: $0.5
Nagy vak: $1

NL100 6-max asztalon játszol, UTG pozícióban ImageKImageQ lapokat kapunk és 2.5 bb-vel emelünk. Az MP és a CO dob míg a BTN pozícióban ülő ultra short stack rekreációs játékos (83/67/agr: 6) mini 3-betel 4 bb-ig. A szintén rekreációs SB (62/17/agr:0.7) megad. A BB dob. Mi szintén megadunk. A flopra Image2Image4ImageK lapok érkeznek. Az SB és mi checkelünk, a BTN betolja a maradék (5bb) stackjét. Az SB megad s mi 13bb-ig raiseelünk. Turnre Image2 lap érkezik, s az SB ismét checkel. Rajtad, a sor mit teszel?

Tovább a partihoz

regie
Válasz Pokeradmin kommentjére
2022. febr. 5. 5:11

Kicsit kell betelni, hogy ne over play legyen a megjatszas. A range valoszinuleg pocket pár . A check is tetszik, mert maximum még 1 Velue utca van. Ha esetleg Kx van nala akkor 3 utca is Velue

kacsa1st
2022. febr. 5. 15:17

én blank riveren mindig stackért játszanék ekkora fish ellen és riverre nem akarnék potbetet hagyni így a jó öreg fél potot nyomnám turn-ön.

regie
2022. febr. 6. 6:29

Riveren sem baj a pot 1/3-a szerintem, kacsa1st. Ugy gondolná , hogy thin Velue Bet , amivel nem a Kx-et próbáljuk meg dobatni, hanem a pp-ket, bár szerintem ez a hand el van baszva a flop raisel. En csak callolnek Bet helyett

kacsa1st
Válasz regie kommentjére
2022. febr. 6. 19:30

Riveren sem baj a pot 1/3-a szerintem, kacsa1st. Ugy gondolná , hogy thin Velue Bet , amivel nem a Kx-et próbáljuk meg dobatni, hanem a pp-ket, bár szerintem ez a hand el van baszva a flop raisel. En csak callolnek Bet helyett

nem egészen tiszta itt mit akartál írni.

én nem akarok a fish-el dobatni semmit, azt akarom h PP-k még legalább egy utcát callozzanak és a Kx-eit meg le akarom stackelni.

regie
2022. febr. 7. 3:28

Az jó ötlet ! Neked van igazad valoszinuleg. Viszont egy JJ nem biztos , hogy megad fel potot . Nem ismerem annyira a Fish levelinget, de ha nagy kacsa (mar elnézést :D ) akkor működhet

Élő ügyfélszolgálat