Tudjuk Novy, de gondolj ránk is, a vérszomjas magyar közösségre, akik párbajt akarnak, de a szórakozáson túl minőséget is kaphatnak! Minimum több százan fogjuk követni az összecsapásokat és jókat csámcsogni rajtuk, felpezsdítitek a hazai póker életet, nem fér rá? :p
Eme nemes célokért elegánsan illik elfogadni Gizda bátor kihívását, amíg a végén ki nem sunnyog, gyanúsan lapít a témában azóta :p
Ezt a sügért ókori filozófusokhoz hasonlítani?! Ne már! És ő még egyet is ért... HA-HA-HA
Ezt a sügért ókori filozófusokhoz hasonlítani?! Ne már! És ő még egyet is ért... HA-HA-HA
Hali!
Elnézést, hogy eltérek a hozzászólások témájától. Totál kezdőként tanulási szándékkal tennék fel (feltételezhetően a regularoknak :D) egy totál ostoba kérdést.
Miért a call a legjobb választás? Hozzáteszem elolvastam a magyarázatot, de valahogy akkor sem jött át az infó.
Esküszöm nem vagyok totál hülye :D
Köszönöm, ha valakitől kapok egy értelmezhető választ!
Szép estét!
Szia.
Nem vagy egyedül. Én már sajnos az indoklás első mondatánál be kellett dobjam a törölközőt, mert elképzelésem sincs, hogy hogyan kell zavarba hozni a regulárt a dinamikus boardokon, vagy hogy mire jó az nekem. Pedig ez könnyű kéne legyen és még csak a bevezetés volt.
Viszont a tippem sikeres lett :)