Pokeradmin
2022. szept. 29. 10:32

Érdekes póker partik - 2022. 09. 29

Lapok: ImageImage
Játék: NLHE Cash Game Parti
Játékosok: 4 fő
Pozició: SB
Kis vak: $1
Nagy vak: $2

NL200 6-max asztalon 3 ellenféllel szemben játszunk, és SB pozícióban ImageAImageQ lapokat kapunk. A CO dob míg a rekreációs BTN játékos (52/6/0/agr:1.5) limpel. Mi izoláljuk 5 bb-vel amit a regulár BB játékos (24/20/11/3.1) megad. A fish szintén calloz. A flopra Image4ImageJImageQ lapok érkeznek. Mi fél potot c-betelünk, amire a nagyvak 24 bb-ig raise-el. A BTN dob. Rajtad a sor, mit teszel?

Tovább a partihoz

RegGeri
Válasz Pokeradmin kommentjére
2022. szept. 29. 16:24

A halat elég tágan fogjuk izolálni. Gondolom a JJ/QQ induló lapokat nagy arányban biztos nem csak flat-elné a reg preflop. Flopon overpár nem igazán lesz nála, ill. a JJ/QQ set sem lesz túl gyakran.

Flopon a QJ két páron, és a 4-es set-en kívül milyen value handjei lesznek még? Ennyire biztos, hogy csak a value hand-eket raise-eli itt így meg?

dopice
2022. szept. 29. 17:27

Van egy backdoor szinhuzonk. Bar foldra szavaztam, de a call nem lenne jobb ?

mintagyerek
2022. szept. 30. 4:42

Ha ennyire erős value handje van miért akarná kiűzni a fisht a partiból?

RegGeri
Válasz dopice kommentjére
2022. szept. 30. 12:37

Van egy backdoor szinhuzonk. Bar foldra szavaztam, de a call nem lenne jobb ?

Mi alapján dobtad akkor? Mondjuk a flop call-ban az is benne van, hogy turn-ön kapunk egy push-t. Az azért elég kellemetlen lesz a lapunkkal, az tény.

novy
Válasz RegGeri kommentjére
2022. szept. 30. 12:53

Jellemzően a feladványok készítője az overfold irányba tér el, ami még mindig kisebb hiba, mintha túl szélesen callozna a legtöbb spotban.

RegGeri
2022. szept. 30. 13:07

Mondjuk közelében sem jártam ilyen limit-eknek. Ebből adódóan fogalmam sincs, mi zajlik ott az asztalokon, meg a fejekben.

dopice
Válasz RegGeri kommentjére
2022. szept. 30. 13:16

Az elso gondolatom az volt amit a megoldas is ir.
Ha callozom ezt floppon akkor turnon csak akkor jatszok tovabb ha kapok plusz equityt.

Élő ügyfélszolgálat