Pokeradmin
2023. máj. 24. 16:21

Érdekes póker partik - 2023. 05. 24

Lapok: ImageImage
Játék: NLHE Cash Game Parti
Játékosok: 6 fő
Pozició: BB
Kis vak: $0.25
Nagy vak: $0.5

NL50 6-max asztalon játszunk és BB pozícióban ImageAImageJ lapokat kapunk. UTG dob és a rekreációs MP játékos (33/13/4/Agr.:3) 2 bb-vel emel, CO-SB dob, mi pedig megadunk. A flopra ImageAImageKImage5 lapok érkeznek. Mi checkelünk és az ellenfél fél potot betel, megadunk és turnre ImageA érkezik. Megint checkelünk és az ellenfelünk ezúttal potot betel, megadunk és riverre Image2 lap érkezik. Riveren is checkelünk és az ellenfelünk ezúttal overbetel. Rajtad a sor, mit teszel?

Tovább a partihoz

SötétEgér
Válasz Pokeradmin kommentjére
2023. máj. 24. 18:24

Ránézésre tört stackkel kezdtük a handet, amit nem feltételezek szándékosnak, ellenfelünk pedig all-in van riveren, amire a push mint opció nonsense, egyenértékű a callal, szóval szerintem javításra szorul a feladvány :)

Atsa89
2023. máj. 24. 19:34

én is callolnám, az ilyen rekreációs játékosok sokszor túlértékelik az AT Ax- szerű lapokat, így a callunkkal nem feltétlen vagyunk hátul

trboo
2023. máj. 24. 20:42

lol,ha AJ fold,akkor A2 A5 is...legyen eszetek,be se menjünk KK alatt ellene?

mighty
2023. máj. 24. 21:11

Miután az ellenfélnek nincs több zsetonja, ezért a pusht kizártam, de ha lenne, akkor sem elvetendő. Szerintem non-sense a megoldás. 13-as preflop rang-ben vannak bőven rosszabb lapok is. (persze jobbak is). Én tuti nem dobnám el, főleg, hogy kint volt a flush-draw floptól, tehát éppen blöffölhet is, vagy a hülyébb halak itt blöffbe fordítanak egy show down képes lapot. Szerintem ezek ellen a statok ellen ez minimum call. Nem mutattunk semmi erőt, kb. flush drawt reppelünk ezen a ponton vagy gyenge lapot. Ha meg beakadt a jackpot neki fullal vagy aq ak-val, akkor egye meg.

Admin
Válasz SötétEgér kommentjére
2023. máj. 24. 21:48

Ránézésre tört stackkel kezdtük a handet, amit nem feltételezek szándékosnak, ellenfelünk pedig all-in van riveren, amire a push mint opció nonsense, egyenértékű a callal, szóval szerintem javításra szorul a feladvány :)

Köszi, Javítottuk.

Élő ügyfélszolgálat