Érdekes póker partik - 2023. 08. 11
Lapok:
Játék: NLHE Cash game parti
Játékosok: 5 fő
Pozició: BTN
Kis vak: $0.25
Nagy vak: $0.50
NL50 6-max asztalon játszunk 4 ellenféllel szemben és BTN pozícióban 54 lapokat kapunk. A rekreációs MP játékos (45/12/2.3/agr: 0,7) limpel, CO dob, mi pedig 3.5 bb-vel izoláljuk. Az SB dob, míg a szintén rekreációs BB játékos (62/9/0/Agr: 3, WTSD: 10, WWSF: 62) megad. Az MP is megad és a flopra J23 érkezik. A BB pot donkol, MP dob, mi megadunk. Turnre K lap érkezik és ellenfelünk ismét potot betel. Rajtad a sor, mit teszel?
Tovább a partihoz
Egyre több a jó megoldás.
2 napja még három, most már öt.
Ez meg a "IP 4betelem az AQt, majd foldolok a shovera mert nincs eleg handem a rec-en" movenal is rosszabb.
Hat mi ez a borzalom :D
Ez meg a "IP 4betelem az AQt, majd foldolok a shovera mert nincs eleg handem a rec-en" movenal is rosszabb.
Hat mi ez a borzalom :D
Csak elsőre tűnik borzalomnak, ha csak ennyi infónk van az ellenfélről akkor a WTSD és WWSF összefüggése miatt nagyon úgy tűnik, hogy ez a jó játék.
Ebben érzek némi ellentmondást :D
Csak elsőre tűnik borzalomnak, ha csak ennyi infónk van az ellenfélről akkor a WTSD és WWSF összefüggése miatt nagyon úgy tűnik, hogy ez a jó játék.
A megoldas a kovetkezot allitja:
"nincs eleg nagy sampleunk villainrol, ezert hallgassunk a kis samplere es csinaljunk egy teljesen random moveot"
Vagy eleg a sample sizeod vagy nem. Ha nem az, akkor miert dontenel az alapjan?
Beledonkolt, majd cbetelt a random/rec - tenyleg ra akarod baszni a kis sample sizeod alapjan, amire elotte hivatkozol, hogy azert kell a WTSD es WWSF-t nezni, mert nincs eleg infonk? lol
ez a play is, mint az AQo 4bet fold kicsit olyan, mintha valaki nagyon vagany playeket akarna csinalni, hogy villoghasson vele kb
Önmagában attól, hogy nagyon kevesen találják el még lehet ez a legjobb megoldás.
Viszont nagyon érdekes, hogy ennyire kevesen gondolnak rá és az is, hogy ha valóban ez a legjobb megoldás, akkor sokat lehet belőle tanulni.
Én csak szerettem volna felhívni a figyelmet a kiemelkedően kevés jó válaszra, mert ez ritkaság.
Nem azt írtam, hogy nincs elég infónk, hanem, hogy ha csak ennyi infónk van. Tehát itt nem a minta nagyságát írtam kicsinek, hisz azt a feladvány sem írja, így én úgy tekintettem, hogy a "(62/9/0/Agr: 3, WTSD: 10, WWSF: 62)" "megfelelő" nagyságú mintán van. Csak ennyi infót arra értettem, hogy nem írtunk-e fel róla multiway potokban érdekes dolgokat stb. És igen ez alapján szerintem az a jó döntés, ha turn visszatesszük, mellesleg én a dobást jelöltem meg, de utólag belátom, hogy figyelmetlen voltam. Amit nem értek viszont, hogy a megoldásban ott ez a mondat: "Bár nincs túl sok handünk az ellenfelünkről". Ez nem tudom miért van ott, és mivel konkretizálva sincs a "nincs túl sok" ez alapján azt kell feltételeznem, hogy WTSD és WWSF értéket nem vehetem kellőképpen figyelembe, így viszont a dobás lenne a jó válasz szerintem is. De ezt csak a megoldás állítja, a feladvány maga nem.