a Jézuska meghozta a bukó szériát:)
Remélem nem a húsvéti nyuszi fogja elvinni:)
az elmúlt 3 nap 8k hand -15 beülő nettó profit.
lejavult settek sora, overpárok settek ellen meg nyitott sorok ellen amik javulnak, de az én 2 over plusz flushdrawim úgy érzem nem jönnek annyiszor mint ellenem:) Mindehhez meg időnként rossz játék.
lassan remélem jön a megváltás. Ma már elment a hangom úgy üvöltöttem mikor a 16/8 as nit regulár 885 rainbow flopon adja az allint. Nálam overpár nála meg 78o. 16 os vpip. ketten néztünk flopot pf raised potért, ez mit keresett ott?
Gondolta biztos jön két nyolcas vagy hetes a flopra. Esetleg sort flopol. Vagy csak egyszerűen látta a jövőt:)
Mindegy. Ami nem öl meg, az megerősít! Ennek szellemében nagy várakozással tekintek a köv 10k handre. Vagy profitom lesz, vagy még erősebb leszek:)
A cake most mutatta meg igazi oldalát számomra. Kegyetlen sok LAG fish, sose láttam még ilyet caken (2 hónapja vagyok itt). És ennyi coolert rég zúdított már rám a pókervilág:(
Főleg AK-val és AA ellen szívtam ma a legtöbbet. Szerencsére valamelyest tudtam faragni session közben a minuszból ezért lett csak 4.5BI a vége 2 óra alatt. Remélem holnap azért jobb lesz.
Kitartás!!!
Szeretem a fiseket. Karácsony van, megajándékoztam őket. :D
Ennyi runner-runner lejavulást rég nem láttam. Legszebb: AJ-KJ, flopolt terc, neki jön a K turn-ön, mindketten deep-ek voltunk.
Szóval nekem sem ment eddig az ünnep. Remélem ma jobb lesz! Már játszanék, de ezek alszanak, vagy lusták. Nem tudom. :)
GL!
csatlakozom a fórumtémában leírtakhoz...nem tudok nyerni egyszerűen
Ilyen szép Ünnep alatt vétek pókerezni! Jobbulást!
Az elmúlt 1 hét -1k.
csatlakozom a fórumtémában leírtakhoz...nem tudok nyerni egyszerűen
Az elmúlt 1 hét -1k.
NL50 vagy 100?
Gyerek, azt hittem, hogy ez csak velem fordult elő, karácsoyni időszak óta nem tudok nyerni, ugyhogy most szüneteltetem is a játékot. Lejavulnak, Set-over Setekbe futok, ugyhogy most kicsit pihenek :)