fkf131
Válasz mustah01 kommentjére
2012. szept. 2. 10:41

Írj a supportnak, hogy melyik dátum-ról szeretnéd lekérni az egész napi HH-t, el fogják küldeni.
Meg ha van alapból hudod, akkor vagy a HM archiv, vagy abban a mappában megtalálod, ahova PS menti, ha esetleg mégse, akkor az első alternatíva.

zulusierra
Válasz forexnub kommentjére
2012. szept. 2. 17:11

UTG emel 4bb-t, UTG+1 500bbs maniac fish 3beteli, weak ss callolja, én 400bbvel vagyok BB-n AA van a kezembe....
és elmegy a net:mad::mad::)):)):)):mad::mad:
a maniac eddig kb minden broadway-el és PPvel 3betelt és mutatásig ment
+ még az is idegesítő hogy nem tudom mi volt náluk, kitartott volna-e a lapom vagy legyorsul valaki,
PS-en le tudom valahogy kérdezni a hh-t?

A PS RNG-je utcánként generálja a következő lapot úgy, hogy többek között a játékosok egérmozgásának a koordinátáit is beveszi a számításba, így soha nem fogod megtudni hogy milyen lapok jöttek volna ha te is benne vagy a partiban.
Talán jobb is így. :)

limisus
Válasz zulusierra kommentjére
2012. szept. 2. 19:41

"A PS RNG-je utcánként generálja a következő lapot úgy, hogy többek között a játékosok egérmozgásának a koordinátáit is beveszi a számításba,"

Mi van?
Ez honnan tudod?

zulusierra
Válasz limisus kommentjére
2012. szept. 2. 19:46

"A PS RNG-je utcánként generálja a következő lapot úgy, hogy többek között a játékosok egérmozgásának a koordinátáit is beveszi a számításba,"

Mi van?
Ez honnan tudod?

Nem emlékszem hogy pontosan melyik topikban, mivel kapcsolatban volt róla szó, de itt olvastam.
Talán a PS oldalán is fent van az RNG-ről szóló részben.

limisus
Válasz zulusierra kommentjére
2012. szept. 2. 20:04

Nem emlékszem hogy pontosan melyik topikban, mivel kapcsolatban volt róla szó, de itt olvastam.
Talán a PS oldalán is fent van az RNG-ről szóló részben.

Aha,értem köszi.
Nem off-ból írtam,csak érdekelt.

Hachiko
Válasz mustah01 kommentjére
2012. szept. 4. 17:15

Köszönet a diginek,hogy a session kellős közepén elment a net,és 2 óra múlva jött vissza...taps,taps

Élő ügyfélszolgálat