Póker Fórum Archívum > Bad beat > Ahhhhhhhhhhhhh...ki kell irnom magmabol!!!!

lederman
2007. júl. 23. 4:12

Ahhhhhhhhhhhhh...ki kell irnom magmabol!!!!

az a baj ezekkel a bad beatekkel , h baromira nehez ilyenkor abbahagyni a pokert..... 4 buyin minusz ma este........aaaaaaaaaaaahhhhhhhhh.... es honaptol ket het nyaralas, h lehet igy kilepni...........
na jo kezd tisztulni az agyam, visszauljek??
2x floppoltam sort, mind2szer allin kerultunk rajta mind2x tulhuztak, a setem egy gyonyoru TP huzta tul, mar nem is figyeltem a jatszmar, hanem egy masik asztalt neztem, es visszanezve mit latok? 9 dollart a 200 helyett, mert a turn, river fulla tette. Es rendeben van, h rosszul jatszom az overparokat, de ennyi setet, kiegeszult flush-drawt meg soha eletembe nem lattam, azert megiscsak tulzas.............

lederman
Válasz lederman kommentjére
2007. júl. 23. 4:19

lenyugszom, es nem ulok vissza , de nem is megy olyan konnyen ez a lenyugvas.........sokkolva vagyok.........

hayraki
Válasz lederman kommentjére
2007. júl. 23. 10:08

lenyugszom, es nem ulok vissza , de nem is megy olyan konnyen ez a lenyugvas.........sokkolva vagyok.........

Szerintem se ülj vissza ilyenkor, inkább igyál meg egy felest és nézd a TV-t :)

PsychoMAN
Válasz hayraki kommentjére
2007. júl. 23. 10:47

hát sajnos hasonlóan borzalmas szériában vagyok én is,csak nekem egy jó hónapja már, KK-jaim mindig vagy AA-ba vagy set-be futnak bele, AA-okkal a vakokat viszem mindig, riverre jön a lyukas sorom másiknak nagyobb sor, QQ-val, check-raise-elek Q 9 3 floppon, de az ellenfél rak all in engem J10-el, riverre besik a K, majd JJ-val 10 4 7 floppon shortstack ellen all in ő call AK-al, turn :A, és még sorolhatnám,jópár beülőt elvittek ezek ,valóban nehéz ilyenkor a hosszútávú eredményességre gondolni,még ha tudom hogy lenne mit javítanom a saját játékomon is...:(

hayraki
Válasz PsychoMAN kommentjére
2007. júl. 23. 11:07

Csak hogy én is panaszkodjak egy kicsit, az elmúlt 2 hétben a PT szerint az az osztott ászaim eredményessége -4 beülő... :(

Pedig akkorát emelek vele már preflop, hogy nem adom meg az implied odds-ot sem az ellenfeleknek. Már ott tartok, hogy rettegek, ha valaki megadja az emelésem mikor AA van a kezemben... :)

Kaktusz
Válasz hayraki kommentjére
2007. júl. 23. 12:12

Sok helyen olvastam, hogy ilyenkor hagyni kell, mert csak tovább rontja a helyzetet az ember...és ez sokszor így is van. Viszont így nem valami jó még aludni menni sem nemhogy nézni valami buta filmet a TV-be vagy esetleg elindulni nyaralni. Vagy mély levegő, és majd legközelebb jobban fog menni, elvégre nem lehet mindig nyerni. Ha mindig nyernél, senki nem játszana veled egy idő után :)
Vagy egy másik lehetőség amit már nem is tudom hol olvastam, hogy visszaülni...kicsit higgadtabban, kb 1 óra múlva vagy elmész fürdeni és azután, a lényeg hogy valami történjen. Szóval visszaülsz, és nyersz egy keveset. Akár csak 15-20 %-át a beülődnek és utána hagyod abba.
Elképesztő mennyire megváltozik a hangulat meg az önbecsülés tőle (legalábbis nálam)...próbáld ki, talán nekedis használ.

lederman
Válasz Kaktusz kommentjére
2007. júl. 23. 13:25

Kösz a kommenteket srácok. kibírtam, és nem ültem vissza.
Az a legnehezebb benne, h ma és az elkövetkető két hétben nem fogok játszani, nincs meg az az érzés, hogy: jó-jó, majd holnap tiszta fejjel megmutatom.
Plusz, ami, még jobban bánt, h rendeben van, h szerencsétlen partyk, és voltak, rendben van, h a AA-QQ lapjaim 80%-a setekbe botlott, de azért, az én kezem is hozzáragadt a call gombhoz... és kicsit most megingott a játétudásomba vetett hitem..... grrr....
Na mindegy: irány efott, irány Krakkó:)

Élő ügyfélszolgálat