Azért kíváncsi vagyok mi sül ki ebből, ill. Birs reagál e itt vmit...
Nem tudom, mit szeretnél elérni ezzel a topic-kal, talán lejáratás a célod.. Elmondásod szerint nem vagy szegény, de azért egy több éves ügy miatt képes voltál ide regisztrálni, hogy nehezen bizonyítható, és kívülállók számára kevéssé értelmezhető deal-ekkel rukkolj elő. Pókerrel keresett pénz, adóalap csökkentés, WTF?! Zavaros ez az egész, mint a Duna áradás idején! :confused:
Nem ismeritek kiskit ha hazugsaggal vadoljatok,nekunk zappasoknak volt szerencsenk vele eltolteni nem kis idot,biztos,hogy amit leir igaz,de nem akarom Birset elitelni mert korrekt gyereknek tartom,jobb lenne tisztazni minnel hamarabb.
Tényleg emiatt regeltem ide. És tényleg az volt a célom, hogy minél többen olvassák, és levonhassák a következtetéseiket. Te azt a következtetést vontad le, amit. Más meg mást.
Az adóalap csökkentés ügyében meg valóban nem vagy képben. Amikor valaki jótékony célra adományoz, nincs olyan rovat, hogy hol kereste a pénzt. Tehát jár az adójóváírás. Illetve 2008-ban még járt.
Zavarosnak meg egyáltalán nem zavaros. Még csak nem is bonyolult.
Szia tudatlan omahas biztos,hogy Birs rendezni fogja a dolgot. /Simonpeti/
a.) Zseniális omahás vagyok. Egy plohiló isten.
b.) Elhiheted, nem úgy estem neki a posztolásnak, hogy nem próbáltam meg közvetlenül vele megtárgyalni a dolgot. Mondjuk okulva a tapasztalatokból, az ezzel kapcsolatos logokat már elmentettem :)
az ilyen adósságok az úgynevezett becsületbeli ügyek körébe tartoznak.
Én is kiváncsian várom, reagál-e Birs.
Azért lássuk be, rosszak az esélyek.
Azt pedig elég nehéz eldönteni, hogy a pár dolcsiért kuncsorgók ill. kölcsönkérők és meglépők a rosszabbak, vagy a szavát megszegő pókerpro.
Én az utóbbira szavaznék. :(