Chili felpaprikázta a kedvemet... NL50 6max
Erre ráment egy beülőm (flopon allin):
Board: Ts 9c 8s
Dead:
equity win tie pots won pots tied
Hand 0: 92.879% 86.97% 05.91% 861 58.50 { QdJd }
Hand 1: 07.121% 01.21% 05.91% 12 58.50 { AhJh }
Turn: Qh
River: Kh
Erre ráment egy beülőm (flopon allin):
Board: Ts 9c 8s
Dead:
equity win tie pots won pots tied
Hand 0: 92.879% 86.97% 05.91% 861 58.50 { QdJd }
Hand 1: 07.121% 01.21% 05.91% 12 58.50 { AhJh }
Turn: Qh
River: Kh
Előfordul.Majd máskor próbálj meg teljes hand historyt berakni.
Na hát akkor nézzük csak.2.-al nincs nagy gond.
1.
QJo, openlimp??Ilyet ne csinálj, ezt el kell dobni UTG.De az emelésre legalább el kellett volna dobni OOP.Ha viszont már így történt én a flopon 4$körülit emelnék a flushveszély miatt.Szóval erre kapsz egy raiset, amire te visszemelsz 4$-t?Ezzel mi volt a célod?Itt neked kellett volna rátolnod.
3.Soha ne slowplayelj AA-t pf.Ezekután a flopon szerintem a minraise sem jó, itt vissza kelett volna emelni legalább 21-ig.
1. parti:
QJo: Határozottan nem jó az openlimp. El kell dobni. Miután limpeltél és vki emelt, megint el kell dobni.
Ezen a flopon jó a belehívás, egy jobb játékos sajnos túl sokszor el fog passzolni (pot kontroll céljából) ezen a flopon mindenféle lapot, amivel viszont megadna egy emelést. Miután visszaemelt, ahogy medgypeti is írta, kicsit nagyobbat hívnék rá. Gondolom csak misclick volt. :-)
A vége elég crazy... :-(
2. parti:
AA: Jól játszottad, bad beat.
3. parti:
AA: Gondolom a kivételesen nagy preflop emelése (6BB) miatt döntöttél a preflop slowplay mellett. Én inkább ilyenkor is vissza szoktam emelni.
Egy szempont, hogy ilyenkor is emeljünk vissza:
- úgy tűnik tetszik neki a lapja, hadd pakolja a pénzt preflop, mielőtt lejön neki vmi scare card a flopon...