Egy Session legtöbb minusz
Sziasztok azért hoztam létre új témát, mert kivncsi vagyok olyanok véleményére akik már sok handet lejátszottak.
Azt szeretném kérdezni , hogy mennyire gyakori a nagyon minuszos session?
Tegnap toltam eddigi életem legfurcsább 1000 handjét.
Kezdődött azzal , hogy 6 coinflip egymás után atán 2 set over set, kicsit furcsáltam a dolgot dehát csak nem hagyom abba 12 perc játék után.
Aztán az lett a vége hogy coinflip 10/0
70-30 3/0
set háromszor volt mindig overset is volt.
Ez általnos , vagy van még rosszabb is milyen gyakran fordúl iyen session elő?
Full ringen játszom NL 100- NL 200 , nem volt plusszos a tegnapi nap gondolom sejthető. Azt hiszem legközelebb lehet ki kell ülni ha az elején ilyen irreális dolgot tapasztalok.
Ti hogyan kezelitek az ilyen szitut?
Talán stop win/loss bevezetése segítene ilyenkor.
Hagyd abba 12 perc után, ülj ki, pihenj egy kicsit, aztán lehet játszani tovább. Akármennyire tudod függetleníteni magad a tudatalattidban ott lesz a rossz kezdés, később csak rontasz rajta. Mondom ezt több 8-10BI bukó session (FR!) után.
Hagyd abba 12 perc után, ülj ki, pihenj egy kicsit, aztán lehet játszani tovább. Akármennyire tudod függetleníteni magad a tudatalattidban ott lesz a rossz kezdés, később csak rontasz rajta. Mondom ezt több 8-10BI bukó session (FR!) után.
nálam a stop win/loss jött be. Husng-t játszom a határ az 4 win/ 3 loss. Ekkor szünet, pihi, video, tök más.
GL
Tornán a rekordom: 11-szer buktam zsinórban nagyobb párral kisebb ellen. Utána írtam a full tiltnek, hogy nem lehet-e csalás az oldalon:)
Cash game-ben meg ahogy hallottam, elképzelhető 100000 handes downswing...
bár micron nyomom .. de én is jó pár ezer hand mínuszban járok kb. -25 Bi
és hihetetlen h ha jobb lapom van akkor is leesik a lapja ha viszont szarabb akkor is én kapok ki... nem szoktam panaszkodni fórumon de le kellett h írjam már valahova h roppant mód bosszant és akkor enyhén fejeztem ki magam nehogy letiltsanak :P - úgyh' fogtam és kiülögetések nélkül bezártam az oldalt - remélem fordul a kocka hamarosan, mert nem lesz ez így jó - haladnék előre erre meg ez van.. nem éppen lelkesítő...
Sziasztok azért hoztam létre új témát, mert kivncsi vagyok olyanok véleményére akik már sok handet lejátszottak.
Azt szeretném kérdezni , hogy mennyire gyakori a nagyon minuszos session?
Tegnap toltam eddigi életem legfurcsább 1000 handjét.
Kezdődött azzal , hogy 6 coinflip egymás után atán 2 set over set, kicsit furcsáltam a dolgot dehát csak nem hagyom abba 12 perc játék után.
Aztán az lett a vége hogy coinflip 10/0
70-30 3/0
set háromszor volt mindig overset is volt.
Ez általnos , vagy van még rosszabb is milyen gyakran fordúl iyen session elő?
Full ringen játszom NL 100- NL 200 , nem volt plusszos a tegnapi nap gondolom sejthető. Azt hiszem legközelebb lehet ki kell ülni ha az elején ilyen irreális dolgot tapasztalok.
Ti hogyan kezelitek az ilyen szitut?
gondolj arra, hogy mindig lehet rosszabb :)
amugy melye levegok vetele altalaban segit
gondolj arra, hogy mindig lehet rosszabb :)
amugy melye levegok vetele altalaban segit