Elértéktelenedett pár
Épp most búcsúztam ismét egy "gyönyörű" elértéktelenedett 2es pár miatt.Nem tudom hibáztam-e a partyban, de mindenesetre fájt igen a vesztés..A parti a következő képpen alakult, csak röviden összefoglalva: Dealer pozícióba ültem, nagyvaknak k 18000 zseton, mint nekem 300/600 blindoknál. kezembe A2 suited, emelek 1800, ra, nagyvak call.
Flop: 9A2, nagyvak raise 5400, én all-in, ő call..Mutatja AQ,mondom eddig nem rossz..
Turn:J egesz jó
River:9 pfff, hát ezt nehezen hittem el.
Mit csináltam szerintetek rosszul??
Jól csináltad, pech...
Ugyanígy ment el tegnap egy beülőm.
Színektől függően 68 és 72% közötti favorit voltál. Lehet, hogy preflopp A2s-el én nem emelek de ez table image függő, és a végeredmény szempontjából mindegy.
Szerintem ez a leggyűlöletesebb szituáció, amit el lehet képzelni.. :P
Színektől függően 68 és 72% közötti favorit voltál. Lehet, hogy preflopp A2s-el én nem emelek de ez table image függő, és a végeredmény szempontjából mindegy.
A2-t én nagyon ritkán játszom meg (pedig én elég lazán szoktam játszani), az A2s-t is kizárólag flössvadászat szempontjából. Sorhoz jó még, de nem szeretem az alulról meglévő sort, akkor már inkább legyen egy A3, A4, A5... Nem játszottad rosszul, bár én két párt kevésnek éreztem volna vele...