Póker Fórum Archívum > Bad beat > Elértéktelenedett pár

psycho
2008. jan. 21. 14:56

Elértéktelenedett pár

Épp most búcsúztam ismét egy "gyönyörű" elértéktelenedett 2es pár miatt.Nem tudom hibáztam-e a partyban, de mindenesetre fájt igen a vesztés..A parti a következő képpen alakult, csak röviden összefoglalva: Dealer pozícióba ültem, nagyvaknak k 18000 zseton, mint nekem 300/600 blindoknál. kezembe A2 suited, emelek 1800, ra, nagyvak call.
Flop: 9A2, nagyvak raise 5400, én all-in, ő call..Mutatja AQ,mondom eddig nem rossz..
Turn:J egesz jó
River:9 pfff, hát ezt nehezen hittem el.

Mit csináltam szerintetek rosszul??

Skiboy
Válasz psycho kommentjére
2008. jan. 21. 15:00

Jól csináltad, pech...

Littlemage
Válasz Skiboy kommentjére
2008. jan. 21. 16:22

Ugyanígy ment el tegnap egy beülőm.

illese
Válasz Littlemage kommentjére
2008. jan. 21. 16:28

Színektől függően 68 és 72% közötti favorit voltál. Lehet, hogy preflopp A2s-el én nem emelek de ez table image függő, és a végeredmény szempontjából mindegy.

Acelsziv
Válasz illese kommentjére
2008. jan. 21. 17:50

Szerintem ez a leggyűlöletesebb szituáció, amit el lehet képzelni.. :P

psycho
Válasz illese kommentjére
2008. jan. 21. 18:25

Színektől függően 68 és 72% közötti favorit voltál. Lehet, hogy preflopp A2s-el én nem emelek de ez table image függő, és a végeredmény szempontjából mindegy.

Szinte minden lapot megjátszott az ellenfelem, folyamatosan rabolta a blindokat. Talán csak ezért adtam meg, lehet hogy tiltre is kerültem már ekkor, de ezt nem vettem észre..Meg a flop is kedvező volt. De hát azért szerintetek se annyira szöryű, hogy megjátszottam

wilddrew
Válasz psycho kommentjére
2008. jan. 21. 18:30

A2-t én nagyon ritkán játszom meg (pedig én elég lazán szoktam játszani), az A2s-t is kizárólag flössvadászat szempontjából. Sorhoz jó még, de nem szeretem az alulról meglévő sort, akkor már inkább legyen egy A3, A4, A5... Nem játszottad rosszul, bár én két párt kevésnek éreztem volna vele...

Élő ügyfélszolgálat