zsjozsef
2009. jan. 27. 21:00

Eurolinx

2 ok a cash out-hoz:

-Nekem senki se jöjjön azzal, hogy nincs ilyen! Már 10K hand-ből látszik a különbség az Everest, meg eközött a szar között! És én a többszörösét lejátszottam. Ennyi runner-runner, stb nincs csak itt.
55K hand itt eddig. Ekkora szopószéria a kalendáriumban sincsen! A játékomban meg akkora hibák nem lehetnek, hogy ne bírjak 2 PTBB/100 fölé menni.

-TAG játékos: végigjön flush draw-val, betpotolok végig. Persze, hogy leesik neki. Másik TAG: már betilteltem, és rer ai-t toltam AA val egyszínű flopon, nekem ne volt olyan színem. Neki volt egy olyan ásza. Megad, leesik. NP, haver!
Itt a statok nem jelentenek semmit. Olyanokat csinálnak a TAG-ek is, hogy a hajam égnek áll. A magyar játékosokról meg inkább ne is beszéljünk. Akadémiáról regeltekre gondolok.

Szóval inkább a játékosállomány rak tiltre, de az osztás is korrektebb szerintem az Everest-en.

Február 9 - cash out.

(Lehet ciki lesz holnap visszaolvasnom, de akkor is ez a véleményem most.)

BenkiQB
Válasz zsjozsef kommentjére
2009. jan. 27. 21:13

A magyar játékosokról meg inkább ne is beszéljünk. Akadémiáról regeltekre gondolok.

megjegyzem akiket ismerek nyerők. nem tudom kikre gondolsz. mutass HH-kat stb. mi a konkrét gond?

nem lehet hogy a te TAG játékod nem illik ehhez a közeghez? teljesen más egy nl10-nl20 tag játékos mint egy nl100+ tag játékos.
sok tag nem tudja értékelni a lagok játékát, nyilván ők húznak túl a legtöbb esetben? nem lehet hogy ez is része a problémádnak?

zsjozsef
Válasz BenkiQB kommentjére
2009. jan. 28. 9:17

Kicsit bánom a tegnapi bejegyzést. Belátom, felesleges volt. Sajnos az utóbbi napokban kevés figyelmem jutott a pókerre, és egy rosszul kezdődő session tiltre is rakott.

Nyerők? És hány hand alapján? Tényleg, a te pókeres karrieredet hány hand képezi?

Az én TAG játékom? Jó az ide.
Azért egy nl20-on 16/13/2 stattal játszó játékosról már feltételeztem, hogy tud outokat számolni, és ismeri az imlied odds fogalmát. És nem! Nem hiszem, hogy végig kéne calloznia nutflushdraw-val. És nem egy esetről van szó!

"sok tag nem tudja értékelni a lagok játékát, nyilván ők húznak túl a legtöbb esetben?" - lol. Ki a LAG? Én calling station-öket látok. És persze, sokszor túlhúznak. LAG-et nem is láttam még! :D De értékelném a játékát. Ki is ülnék azonnal.
Vagy magadra gondoltál? A laza az illik rád, de a LAG nem, a TAG meg pláne!

HH-k? Nem ígérem, hogy ráérek ilyenre, de ha előfordul, berakok párat.

Egyébként rád és szadam haverodra gondoltam "akadémiáról regeltek" alatt. Te is csináltál érdekes lépéseket, amik után azt montam: aha, ok. De szadam a kemény! :D
Csak akadémiásoktól többet vártam. Ennyi. Bocs ha megbántottalak.

Itt a fő gond a mezőny, ami szerintem nem egyszerű. Egyfelől ott van a cs, 35%+ flopnézéssel, és ha nincs rá pozíciód, kereshetsz is másik asztalt. Aztán ott vannak a játékhoz már valamit konyítók, mondjuk így, esetleg TAG statokkal. Sqeezel pozícióból, vakokról, az ok, de azért a flush draw-t nem bírja elengedni.
Statok ide vagy oda, itt mindenki cs. :) (Na, persze vannak jók is.)

Peace!

Élő ügyfélszolgálat