Második szerintem flat.
Biztos nem 3bet-fold...arra jó az A4s.
Az első az tényleg kicsit sick, mivel 3 kombináció ver (:As: :Ad: , :As: :Ks: , :Ad: :Ks: ), de hát előfordul ilyen
emelem a poharam mindazon portugálokra akik 14 főnél flopon és turnon (AI) is megadnak lyuksorra. 20kból 12-t,h riverre leessen a csodalap. Ők az én hőseim! Soproni
tök jó érzés így játszani
handek
az asztaloknál a regek állandóan kérdezik, hogy lehetek BE nl50-en, hát itt a válasz, állandóan a coolerek rossz oldalán állok!
handek
az asztaloknál a regek állandóan kérdezik, hogy lehetek BE nl50-en, hát itt a válasz, állandóan a coolerek rossz oldalán állok!
K4,76o...ezek látnokok
Ez Az én Napom!
mára lezsibbadtam, és még mindenki a bwin szoftverét szidja :)
Egy cooler meg egy 50-50 bukás, és már nem a Te napod? Ha mindenki nyitna egy topicot, amikor legalább 2 ilyen partija van egy nap... huh, ki sem látszanánk belőlük.
Nem bántásból, de inkább kérdéses handeket rakj be, minthogy ilyesmire pazarlod az időd, meg egy topicot.
GL!
Nálam rendszeres AA-szal is, hogy pre crying call van, vannak olyan szériáim, hogy legszívesebben mindent csak foldolnék pre, úgyis verve vagyok... Amikor preflop lereadelek 1 set-et :D
Ez a topik meg mire jó?
Ha sajnáltatni akarjuk magunkat akkor az már rég rossz mert attól nem lesz jobb hogy leírjuk vagy kapunk rá egy ilyen választ: "jaj te szegény majd legközelebb" - kérdem én, ettől jobban érezzük magunkat - szerintem inkább rá kellene baszni mivel ez volt megírva és tovább menni előre és nem foglalkozni a múlttal csak tanulni belőle a jövőért.
Azért lassan rájöhetnének az emberek hogy az önsajnálkozó topikoknak hasznuk nincs max csak szánalom keltöek szerintem a mai világban, mert ehhez értünk a legjobban akkor...
UI: ezen gondolkozzatok el szerintem....ön sajnálatból még nem valósultak meg nagy tervek!