Póker Fórum Archívum > Bad beat > Ez nem az én napom!!

Holdenper
Válasz fejes1988 kommentjére
2012. jan. 14. 13:10

Második szerintem flat.
Biztos nem 3bet-fold...arra jó az A4s.

Az első az tényleg kicsit sick, mivel 3 kombináció ver (:As: :Ad: , :As: :Ks: , :Ad: :Ks: ), de hát előfordul ilyen

Dozso
Válasz Holdenper kommentjére
2012. febr. 8. 23:53

emelem a poharam mindazon portugálokra akik 14 főnél flopon és turnon (AI) is megadnak lyuksorra. 20kból 12-t,h riverre leessen a csodalap. Ők az én hőseim! Soproni

mese
Válasz Dozso kommentjére
2012. ápr. 3. 22:10

tök jó érzés így játszani

handek

az asztaloknál a regek állandóan kérdezik, hogy lehetek BE nl50-en, hát itt a válasz, állandóan a coolerek rossz oldalán állok!

Dozso
Válasz mese kommentjére
2012. ápr. 8. 11:56

handek

az asztaloknál a regek állandóan kérdezik, hogy lehetek BE nl50-en, hát itt a válasz, állandóan a coolerek rossz oldalán állok!

Az a K4 elég beteg

1blackknight
Válasz Dozso kommentjére
2012. ápr. 8. 12:32

K4,76o...ezek látnokok

differentborder
Válasz 1blackknight kommentjére
2012. ápr. 8. 13:25

Ez Az én Napom!

dexterjacko
Válasz differentborder kommentjére
2012. máj. 26. 20:27

mára lezsibbadtam, és még mindenki a bwin szoftverét szidja :)

mátííí
Válasz Tir-X kommentjére
2012. máj. 26. 20:38

Egy cooler meg egy 50-50 bukás, és már nem a Te napod? Ha mindenki nyitna egy topicot, amikor legalább 2 ilyen partija van egy nap... huh, ki sem látszanánk belőlük.

Nem bántásból, de inkább kérdéses handeket rakj be, minthogy ilyesmire pazarlod az időd, meg egy topicot.

GL!

+1
az utóbbi 2-3 hónapot nézve én kb óránként rakhatnék be ilyeneket sajnos...de persze érthető...de ilyen ez a pop szakma sajnos:S

SötétEgér
Válasz mátííí kommentjére
2012. máj. 27. 2:55

Nálam rendszeres AA-szal is, hogy pre crying call van, vannak olyan szériáim, hogy legszívesebben mindent csak foldolnék pre, úgyis verve vagyok... Amikor preflop lereadelek 1 set-et :D

Gabiru
Válasz SötétEgér kommentjére
2012. máj. 27. 11:22

Ez a topik meg mire jó?
Ha sajnáltatni akarjuk magunkat akkor az már rég rossz mert attól nem lesz jobb hogy leírjuk vagy kapunk rá egy ilyen választ: "jaj te szegény majd legközelebb" - kérdem én, ettől jobban érezzük magunkat - szerintem inkább rá kellene baszni mivel ez volt megírva és tovább menni előre és nem foglalkozni a múlttal csak tanulni belőle a jövőért.

Azért lassan rájöhetnének az emberek hogy az önsajnálkozó topikoknak hasznuk nincs max csak szánalom keltöek szerintem a mai világban, mert ehhez értünk a legjobban akkor...

UI: ezen gondolkozzatok el szerintem....ön sajnálatból még nem valósultak meg nagy tervek!

Élő ügyfélszolgálat