Póker Fórum Archívum > Bad beat > Háromszor a héten!!!

mernok
2007. máj. 12. 1:49

Háromszor a héten!!!

A változatosság kedvéért a héten harmadjára buktam :Ac::Ah:-al:mad:.

Pedig nagyon jól alakult addig az estém szépen feltornáztam magam majd egyszer csak mit láttok BB pozícióban (már megint BB-n): :Ac::Ah:. Na itt az idő hogy megnyerjem ezt a partit és mivel már rég vége volt az estimesének gondoltam utána megyek aludni.
6fő, 50/100 élő az asztal elég laza 3 potból 2-nél a pot flop előtt 1000 fölött volt:eek:
Én 18000-el ülök bent UTG emel 500-ig 2ember dob majd emelnek 1000-ig na itt már úgy láttam lesz mit haza vinni de hogy tovább szépüljön a helyzett D emel 2000-ig, SB fold én kis gondolkodás után allin UTG allin ( 20000-el) következő allin kb 35000-el, D dob (mint kiderült utána szép dobás volt :Kc::Kh:-t dobott megérezte) Mutatás nekem :Ac::Ah:, UTG: :Qd::Qc::confused:; másik kolléga: :Ts::Th::confused::confused::confused::confused::confused:.
Ennek én nagyon:D:D:D:D:D.
Flop: :3c::6c::Td:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és a többi már nem segített:mad::mad::mad::mad::mad:
Jó jó hogy hosszútávon nyerek vele de lassan már a táv végére érek és csak bukom az addig nehéz munkával össze kapirgált zsetonomat.

Skiboy
Válasz mernok kommentjére
2007. máj. 12. 2:42

A lényeg hogy jól játszottad. ;)

papacsa
Válasz Skiboy kommentjére
2007. máj. 12. 17:42

Ahogy olvasom, másnak is szívás ez a hét.
AA, AK kétszer is, AJ, QQ, KK, KQ, 88 párt buktam egy aszalnál és ez csak a jég hegy csúcsa volt!:mad:

Átmentem másik aszalhoz.Első leosztás :As: :Ks:
Második lesztás :Ad: :Kc:
Nem akartam elhinni, de a többiek se, amikor megmutattam a lapjaimat.
Ja itt mindegyikkel nyertem is Kb annyit amivel bukó voltam.:)
Tanulság néha nem árt asztalt váltani!!

mernok
Válasz papacsa kommentjére
2007. máj. 12. 17:46

Az asztal váltás nehéz lett volna mivel csak 1 asztal volt:-).

mernok
Válasz Skiboy kommentjére
2007. máj. 12. 18:20

A lényeg hogy jól játszottad. ;)

Jól játszottam meg?:) Túl nem cifráztam éppen, több évnyi tapasztalatt kellett hogy így lejátszam: "ALLIN":D:D. Jó volt ez, egyszer majd valamikor talán jövőre vagy utána remélem nyerek is vele.:rolleyes:

Élő ügyfélszolgálat