ne szallj ki, menj le arra a szintre jatszani ahol nem faj a bad beat..
ne szallj ki, menj le arra a szintre jatszani ahol nem faj a bad beat..
Ezzel nem tudok egyet érteni.:) Ha nem megy a játék le kell menni mondjuk NL10-re és ott tombolni? Mi értelme? Én legalábbis próbálok hideg fejjel játszani, még ha nem is mindig jön össze.:cool:
Amikor elolvastam w2p tilt írását el sem tudtam képzelni, hogy hogyan lehetne elfelejteni az előző leosztást, és csak a következőre koncentrálni.
Kiülnöm azóta sem sikerül soha, de sokkal jobban kezelem már a bad beat -eket. A receptet ne kérdezzétek, én sem tudom!
Mindenkinek magától kell rájönnie, de amíg nem megy inkább üljetek ki!
Nagyon nehéz visszahozni a tilten elbukott 2-3-x beülőt! Nézzétek vissza a vesztő partykat és soha ne hazudjatok magatoknak!
játssz NL2-n félbeülővel:P
amugy titeket nem az készít ki legjobban, ha szarul játszottatok?
badbeat valahogy nem érint meg, a cooler szituk meg a nagyon rossz readek viszont annál inkább:). szerencsére nem vagyok annyira peches, ugyhogy inkább az utóbbiból van rengeteg.
utánna abba hagyom 1-2 órára a pokert
nálam ez be vállik:)
Ha már elegetek van az egészből javaslom vessetek egy pillantást a cikk végén szereplő táblázatra:
Pokerakademia.com - Póker stratégia / Póker életvitel / A póker, mint pénzszerzési forma - Mikor válhatok már profivá? | Online poker, Rakeback, Póker bónusz
Nekem kicsiben kinyomtatva ott fityeg a monitor szélén, hogy mindíg magam előtt lássam a célt :)
GL HF
Én röhögni szoktam a bedbeat-eken. De tényleg D:
Az furcsa hogy én a bad beatet teljesen semlegesen kezelem,ellenben a coolerek,sd előtti tulhúzások teljesen tiltre tesznek. Főleg ha már sokadik...:-/
nekem sokat segít, mióta caken játszom, hogy megnézhetem az allin EV-t. Gyakorlatilag csak azt kell néznem, ha tudni akarom mennyire játszottam sikeresen az adott sessiönben. Szóval azóta engem egyáltalán nem zavarnak a bad beatek, mert látom, hogy én is fogok mákolni előbb utóbb, és kiegyenlítődik a két vonal.
Engem is a rossz játékom tesz inkább tiltre.
Pont a legutóbbi sessiönben volt, hogy 6 beülő differencia lett az allin EV és a winnings vonal között. Majd egyik partiban AK-val pf allin AA-ba néztem bele. Gondoltam is egyből, hogy most nagyot fogok mákolni, runner runner sorom lett :D