Én nekem Avril tökéletesen levezeti a feszültséget, valamit nagyon tud:)
Én nekem Avril tökéletesen levezeti a feszültséget, valamit nagyon tud:)
én sem dühöngök már, úgy mint régen, illetve extra bi-eket sem szoktam elszórni. 50-100k hand alatt talán néhányszor tolom be random lappal tilten. Meg bénán callolok 3 betet oop tilten olyan lapokkal amivel nem kéne, de ez nem kerül olyan sokba, és hamar látom hogy nem működik.
A problémám a tighen-up tiltel van, mikor pechesen jönnek a lapok néhány 1000 handen keresztül, és nem merek 3 betelni azzal amivel egyébként simán, meg nem merem double barellezni a drawimat poziból. Még nagyobb baj hogy a monstereket nagyon gyorsan játszom meg mert félek hogy megin lejavulnak, és ezzel komoly értéket hagyok az asztalon.
Ezt a jelenséget többet grindoló játékosok hogy kezelik?
Nekem az elmúlt hónapok fő tanulsága, hogy overpárra tenni a teljes sztekket nem túl bölcs dolog. Nem is tartom bad beat-nek, ha AA-mat, KK-mat elkapják flopon, egyetlen párom van, és ha megnézzük, az bizony ugyancsak a ranglétra legalján található.
Nekem az elmúlt hónapok fő tanulsága, hogy overpárra tenni a teljes sztekket nem túl bölcs dolog. Nem is tartom bad beat-nek, ha AA-mat, KK-mat elkapják flopon, egyetlen párom van, és ha megnézzük, az bizony ugyancsak a ranglétra legalján található.
hm ezt plz gondold át a saját érdekedben
nem is tartom bad beat-nek, ha AA-mat, KK-mat elkapják flopon -> ez a mondat okés de a többi az wtf eléggé
Aztán egy párra benyomtuk a 100 bb-t, pedig előtte hogy fogadkoztunk, hogy nem nem, majd csak settel!
Aztán egy párra benyomtuk a 100 bb-t, pedig előtte hogy fogadkoztunk, hogy nem nem, majd csak settel!
off a téma, nyissatok neki plz új topicot, szóval utolsó hozzászólás részemről:
az utolsó hónapom, ai kerülés floppon overpairrel:
ai eq: 63%
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl