Póker Fórum Archívum > Bad beat > Hogyan kezelitek a bad beateket?

dodi89
Válasz mrj kommentjére
2009. júl. 15. 18:26

Én nekem Avril tökéletesen levezeti a feszültséget, valamit nagyon tud:)

GreEko
Válasz dodi89 kommentjére
2009. júl. 15. 18:52

Én nekem Avril tökéletesen levezeti a feszültséget, valamit nagyon tud:)

ha itt lenne, nekem is tutira levezethetné :D

darklol
Válasz mrj kommentjére
2009. júl. 15. 20:21

én sem dühöngök már, úgy mint régen, illetve extra bi-eket sem szoktam elszórni. 50-100k hand alatt talán néhányszor tolom be random lappal tilten. Meg bénán callolok 3 betet oop tilten olyan lapokkal amivel nem kéne, de ez nem kerül olyan sokba, és hamar látom hogy nem működik.

A problémám a tighen-up tiltel van, mikor pechesen jönnek a lapok néhány 1000 handen keresztül, és nem merek 3 betelni azzal amivel egyébként simán, meg nem merem double barellezni a drawimat poziból. Még nagyobb baj hogy a monstereket nagyon gyorsan játszom meg mert félek hogy megin lejavulnak, és ezzel komoly értéket hagyok az asztalon.
Ezt a jelenséget többet grindoló játékosok hogy kezelik?

nekem pl a tighten up tiltel nincs gondom, a drawimat még agróbban játszom meg bukóban mert teljesen kivagyok borulva hogy megint nincs showdown valuem és valahogy megkéne nyerni a potot abban meg olyankor nem bízok hogy lejön a draw haha

a monstereket én amúgyis gyorsan játszom meg szóval nincs parám ezzel

Matt Coburn
Válasz rogan99 kommentjére
2009. júl. 17. 11:16

Nekem az elmúlt hónapok fő tanulsága, hogy overpárra tenni a teljes sztekket nem túl bölcs dolog. Nem is tartom bad beat-nek, ha AA-mat, KK-mat elkapják flopon, egyetlen párom van, és ha megnézzük, az bizony ugyancsak a ranglétra legalján található.

darklol
Válasz Matt Coburn kommentjére
2009. júl. 17. 13:23

Nekem az elmúlt hónapok fő tanulsága, hogy overpárra tenni a teljes sztekket nem túl bölcs dolog. Nem is tartom bad beat-nek, ha AA-mat, KK-mat elkapják flopon, egyetlen párom van, és ha megnézzük, az bizony ugyancsak a ranglétra legalján található.

hm ezt plz gondold át a saját érdekedben

nem is tartom bad beat-nek, ha AA-mat, KK-mat elkapják flopon -> ez a mondat okés de a többi az wtf eléggé

Romsy
2009. júl. 17. 13:30

1-2 éve még ok volt, hogy "jaaaj, csak 1 pár", de 2009ben már kisebb téteken is megy annyira agresszív játék, hogy overpár nuts legyen drawy boardon. A ranglétra alján a 2-es 3-as 4-es, stb párok miatt van az egypár, van némi különbség 22 és AA között egy J65fd flopon pl.

Matt Coburn
Válasz darklol kommentjére
2009. júl. 17. 14:08

hm ezt plz gondold át a saját érdekedben

nem is tartom bad beat-nek, ha AA-mat, KK-mat elkapják flopon -> ez a mondat okés de a többi az wtf eléggé

Nekem az az elméletem, hogy a legnagyobb veszteséget cash game-ben az overpár túljátszása okozza. Azzal már hajlandóak vagyunk mindenünket odaadni. Pedig csak egy pár. Flopon már érdekes, ha kapunk egy visszaemelést. Kényszerünk van védeni. Még egy laza ellen is necces, aki arra játszik, hogy kifizetteti, mikor van valamilye. Aztán egy párra benyomtuk a 100 bb-t, pedig előtte hogy fogadkoztunk, hogy nem nem, majd csak settel!

vinczesz
2009. júl. 17. 14:12

Aztán egy párra benyomtuk a 100 bb-t, pedig előtte hogy fogadkoztunk, hogy nem nem, majd csak settel!

Mostanában valóban agresszívabb a játék, ezért nem lebecsülendő egy overpár. Sokszor megbánhatod, akkor amikor eldobod és az ellenfél mutat egy TPTK-szerűséget...

pindrokk
2009. júl. 17. 14:16

Aztán egy párra benyomtuk a 100 bb-t, pedig előtte hogy fogadkoztunk, hogy nem nem, majd csak settel!

lol, ez nagyon jó
szal ha te kapsz egy AA-t csak akkor vagy hajlandó stackért játszani ha flopon is van egy A?

darklol
Válasz pindrokk kommentjére
2009. júl. 17. 14:34

off a téma, nyissatok neki plz új topicot, szóval utolsó hozzászólás részemről:

az utolsó hónapom, ai kerülés floppon overpairrel:

ai eq: 63%

Image
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl

Élő ügyfélszolgálat