Mi az az fr asztal?
Agostoni:
Semmilyen limten nem dobnék az 1. partiban ha flop ch/r utan rám tolja. Egy átlagos játékos ch/r range nagyon sok draw lapot tartlmaz itt, így könnye drawra tehet minket az ellenfél es betolja pl AJvel, vagy neki van kombo drawja amivel beteszi a pénzt...
Annyiban elnézést,hogy mivel fr asztal a 2. nem tudom mi a helyes pf játék.:) bár én akkor is 3betelném:)
Full Ring, azaz teljes asztal. 9 ill 10 fős. SH-> Short hand, 6max azaz 6fős játék:)
ezaz végre én segítek!:D
Full ring ( 10 fős)
Ahh, még nem kapcsolok minden rövidítésre. :)
rendben, nem úgy értettem,hogy én dobálnám őket:) és valószínűleg én se dobnám el.
De pl egy TAG ellen akinek tényleg normális image van, egy ilyen boardon a c\r edre kapsz egy pusht, easy call stackért? de amúgy ezért fontos a 3bet pf. sztem. akkor már könnyebb azért rangre tenni sok playát. de mindeképpen igazad van, és köszönöm a tapasztaltabb megjegyzést, mindeképpen hasznát veszem én is.
ez kérdés :) legalább én is tanulok.
nemtudom ti mit szóltok hozzá, de én a TT-s handben check/callra játszanám a rivert, nem látom milyen kéz az, amivel megadja, és verjük.
így olcsób is.)
bakker túl passzív vagyok riveren.
nemtudom ti mit szóltok hozzá, de én a TT-s handben check/callra játszanám a rivert, nem látom milyen kéz az, amivel megadja, és verjük.
így olcsób is.)
bakker túl passzív vagyok riveren.
lederman: mondasz valamit, tényleg növelnem kell a river agressziómat...