Holdem Manager $EV
Üdv minden forumtársnak !
Bele is vágnék a dolgok közepébe.
Ha jól tudom, ezt az értéket a progi az alapján számolja, hogy
river előtti allin esetén mennyi a várható érték adott szituban, vagyis
hosszú távon mennyit nyerünk.
Idén nem ugy alakulnak a dolgok, ahogy illene mivel
az utóbbi 200.000 leosztásban a várható ill. a valós érték között
6000$ a különbség, sajnos negatív irányban. 60BI.
És nem is érzem, hogy kölönösebben jól mennének a coinflipek.
3 megoldása lehet a kérdésnek:
a, nem értek valamit
b, rosszul számol valamit a HM
c, rossz széria. Létezik az, hogy ilyen nagy mintán ekkora legyen
az eltérés az EV és a valóság között?
Kiváncsi vagyok nálatok mennyire követi az EV a valós nyereményt/veszteséget.
Nálam a $EV duplája a valós nyeremény. Pluszban mindkettő. :) 30K hand, NL20SH.
En mar regota szajkozom, de persze az okos "jo" jatekosok lehulyeztek, hogy csalnak a sitok.
Ezt ilyen poker sitokbol elo forumon vertilos ilyesmit leirni :) majd torlik megint vagy leugatnak ujra.
Ja ez ez csak az allinEV szerinti!!! De ha csinalsz egy riportot , hogy ketutcas megadast, ami flopon 10% erteku (semmi lappal) hanyszor javitotta rad az RNG meg fogsz lepodni.
Meg viccesebb!!
A PT3 -ba berakott allinEV kozmetikazik a poker sitok reszere kedvezoen! nevetsegesen benan...
Irtam is nekik
!!! Mondtak hogy tudjak koszi es nem is latjak, mikor fogjak majd megjavitani, de akkor mit keres ott? Valaki fizetett erte? Rosz szart ki rak be a programjaba?
létezik ilyen rossz széria
én 45 binél járok
keep on grinding
csoda: ne játsz online akkor, easy
En mar regota szajkozom, de persze az okos "jo" jatekosok lehulyeztek, hogy csalnak a sitok.
Ezt ilyen poker sitokbol elo forumon vertilos ilyesmit leirni :) majd torlik megint vagy leugatnak ujra.
Ja ez ez csak az allinEV szerinti!!! De ha csinalsz egy riportot , hogy ketutcas megadast, ami flopon 10% erteku (semmi lappal) hanyszor javitotta rad az RNG meg fogsz lepodni.
Meg viccesebb!!
A PT3 -ba berakott allinEV kozmetikazik a poker sitok reszere kedvezoen! nevetsegesen benan...
Irtam is nekik
!!! Mondtak hogy tudjak koszi es nem is latjak, mikor fogjak majd megjavitani, de akkor mit keres ott? Valaki fizetett erte? Rosz szart ki rak be a programjaba?
mennyit buktál eddig neten? :)
Itt van pl ugyan az az 5000 hend PT3 -bol es HM -bol.
Jol latszik, hogy a PT3 teved. A HM ben meg nem talaltam leeket.
Majd kiderul. Engem ugy idegesitett, attertem ez miatt HM-re :)
hehe
Persze ez weak megoldas, de ez van. :)
a holdem manager nem jól számolja az ev-et azokban a partikban, ahol volt sidepot (tehát multiway).
létezik ilyen rossz széria
én 45 binél járok
a holdem manager nem jól számolja az ev-et azokban a partikban, ahol volt sidepot (tehát multiway).