hat szerintem meg durva!!!!!!
Te voltal BB? :D
standard
Persze hogy standard, nekem sincsen olyan sessionöm, hogy egy floppolt fullom backdoor póker vagy str8 flush túl ne húzna...
Miért kell ennyire intoleránsnak lenni? Még keveset játszott, durvának értékelte, ami valljuk be az is. Ennek nyitott egy topicot. Na ennyire viszont nem vt durva a hand, de ezt meg el kéne neki nézni, mivel új tag, nem pedig leoltani, hogy hú ez standard! Hogy a francba lenne már standard?
Miért kell ennyire intoleránsnak lenni? Még keveset játszott, durvának értékelte, ami valljuk be az is. Ennek nyitott egy topicot. Na ennyire viszont nem vt durva a hand, de ezt meg el kéne neki nézni, mivel új tag, nem pedig leoltani, hogy hú ez standard! Hogy a francba lenne már standard?
azt hitte jó a J magas, de nem. Sztem azért annyira nem szar call. mondjuk 10es skálán nem 10 a fosmértékegysége hanem 8.
ilyen téten 7-2o val is lehet iylet látni, mert szeretné utána megmutatni mekkorát dobatott. ennek fényében értékeljétek a callt.
szerintem király hand, meg a koma sem akart rosszat, csak megmutatni
Most miért? Ha havi 1k handet játszik, akkor tényleg ritkán :P De amúgy hagyjuk már, minden nap mindannyian tele vagyunk iylenekkel. Sajnálom, hogy ki kell ábrándítsalak Vatika: baromira nem ritka, és nincs benne semmi extra :)
hát nem tudom, ha havi 100k hand-t játszol szerintem ez akkor is durva, vagy nem tudom lehet én vagyok a hülye... de erről durr vagy nanonoko tudna csak igazán jó véleményt írni:D másrészt ez a bad beat fórum szoba, szóval szerintem igen is van helye a leosztásnak:D