Kiraly par leghosszabb buko sorozat ?
Imageshack - kk140khands.jpg
a 602. kezig showdownban erdemes megnezni hogy 0$t sikerult nyerni kiraály párral.
utana az 52. handtol a 335.ig teljes egeszeben nullas(azaz 283 db KK nem volt profitabilis..).
Ezekutan az utolso 614-660dbig szinten minuszos a KK.
Folmerulhet hogy kiraly part is lehet rosszul megjatszani de a JJ QQ AA teljesen rendben van, figyelek a timingra es a betsizom is minden lappal ugyan akkora (airel nutsal ugyan akkorat 3betelek).
Volt mar valakinek ilyen? vagy ez lassan vilagrekord :D
Mindezt azokutan hogy kb 120k handen keresztul AKs 10%ban talalt flopot nekem.
Imageshack - kk140khands.jpg
a 602. kezig showdownban erdemes megnezni hogy 0$t sikerult nyerni kiraály párral.
utana az 52. handtol a 335.ig teljes egeszeben nullas(azaz 283 db KK nem volt profitabilis..).
Ezekutan az utolso 614-660dbig szinten minuszos a KK.
Folmerulhet hogy kiraly part is lehet rosszul megjatszani de a JJ QQ AA teljesen rendben van, figyelek a timingra es a betsizom is minden lappal ugyan akkora (airel nutsal ugyan akkorat 3betelek).
Volt mar valakinek ilyen? vagy ez lassan vilagrekord :D
Mindezt azokutan hogy kb 120k handen keresztul AKs 10%ban talalt flopot nekem.
3,5 honap kb, de az az AKs volt, a KK 140k hand alatt jott ossze
3,5 honap kb, de az az AKs volt, a KK 140k hand alatt jott ossze
Én személyszerint az AA okkal vagyok így.....egyszerűen 10 A páros leosztásból 2-őt nyerek (épp legutóbb nagyon fontos pillanatban hagyott cserbe a híres AA)
Én személyszerint az AA okkal vagyok így.....egyszerűen 10 A páros leosztásból 2-őt nyerek (épp legutóbb nagyon fontos pillanatban hagyott cserbe a híres AA)
És a bullshit folytatodik
Imageshack - kkbullshit.jpg
nem tudom hogy lehet hogy egy oldalon az all time KK 146k hand alatt mutatasban 11$t nyer... szamolja mar ki vki mennyi ennek az eselye pls
A zold vonalat kell nezni, az meg 660 hand alatt 1200 dolcsi, ami nem olyan rossz :)
nemtom enyem hogy nez ki, de nyilvan sokszor viszed el mutatas nelkul a potot,
rosencrantz and guildenstern are dead
Az ilyenekrol mindig ez jut eszembe (filmbol egy reszlet):
YouTube - Rosencrantz & Guildenstern Are Dead (Heads)
Elég sokat nyertél a KK-val ezek szerint.
Az, hogy mutatásnál alulmaradsz, kb annyit jelent, hogy túl sokat herocallolsz vele.
Meg gondolom jó boardon 3 utcát is végighívsz, amit KK-nál gyengébb ritkán ad meg végig, úgyhogy amikor nem javulnak le, az nem kerül az SD-be...