Póker Fórum Archívum > Bad beat > KKK33 vs 3333

WaterMaker
Válasz s.peter1985 kommentjére
2009. máj. 26. 13:37

de azért erősíts meg pofee lécci hogy egy bet potért dobhatatlan mint itt állítják zehyék

Viccelnek csak. Egyértelmű, hogy dobhatatlan.
Egy ilyen partyban be kellett volna kerülni mindkét részről a teljes stacknek.

Annak, hogy nem került be az oka az, hogy nem igazán jól játszottad meg a partyt. Főleg turnon a 2,5$os visszaemelés helyett kellett volna egy olyan 5$os. Ekkor a pot 11$ra hizik és marad előtted kb 7$. Riveren ezt push és callolja.

Szerintem.

Sawa
Válasz Romsy kommentjére
2009. máj. 26. 14:00

szerintem is a KK sima dobás riveren, de lehet már flopon a visszaemelésre. :(

Én a 33-at simán dobtam volna a reraise-re, mert az csak színsor lehet. Tehát emiatt megéri a KK-t blöffbe fordítani ezen a riveren.

matusow88
Válasz Sawa kommentjére
2009. máj. 26. 14:12

Én a 33-at simán dobtam volna a reraise-re, mert az csak színsor lehet. Tehát emiatt megéri a KK-t blöffbe fordítani ezen a riveren.

tényleg, srácok, a sztrét flössre nem is gondoltam! :D így alighanem ez az a helyzet, amikor a pókert kötelezően el KELL dobni. ilyet nekem még az életben nem sikerült tennem, de most már bele fogom építeni a játékomba, hogy az méginkább profitálisabb legyen :)

zoltanh
Válasz matusow88 kommentjére
2009. máj. 26. 14:19

Én életemben egyszer majdnem eldobtam egy 2. nutsot. flopot settem volt turn már full, de biztos voltam benne, hogy ellenfelemnék poki van
Életem legnagyobb readje volt, de sajna még így sem tudtam eldobni :( mert azért mégiscsak full house volt nálam :p :D

AA vs 66
board: Ax66

Overcome85
Válasz zoltanh kommentjére
2009. máj. 26. 14:26

Én életemben egyszer majdnem eldobtam egy 2. nutsot. flopot settem volt turn már full, de biztos voltam benne, hogy ellenfelemnék poki van
Életem legnagyobb readje volt, de sajna még így sem tudtam eldobni :( mert azért mégiscsak full house volt nálam :p :D

AA vs 66

Hát ez hiba!!!:)
Gyakorolnod kéne az önkontrollt mint ahogy azt profi szinten űzi az fentebb tárgyalt party elszenvedőlye.Ha gondolod ajánlhatok nagyon jó pszichológia cikkeket!:)

matusow88
2009. máj. 26. 14:26

AA vs 66

nice read ;)

bár szerintem élőlény nincs a földön, aki ezt valamikor is el tudná dobni :)

zoltanh
Válasz Overcome85 kommentjére
2009. máj. 26. 14:31

Hát ez hiba!!!:)
Gyakorolnod kéne az önkontrollt mint ahogy azt profi szinten űzi az fentebb tárgyalt party elszenvedőlye.Ha gondolod ajánlhatok nagyon jó pszichológia cikkeket!:)

Akkor még ongamen vergődtem nl25 fr-en. Tényleg 100%-ig biztos voltam benne, de akkor még a fullokat nem lehetett csak úgy dobálni :)
Fel is raktam anno egy fórum topicba, de kb kiröhögtek, hogy ezt nem lehet eldobni :D Bár megértem őket

mat: mintha Devilfish dobott volna egyszer el egy poker, de ezt csak hallottam valahonna.

Sawa
2009. máj. 26. 15:21

AA vs 66

Mármint arra gondolsz, hogy láttad, hogy kint van az esély a pókerre, és fostál tőle, utólag meg azt mondtad, hogy lereadelted? ;)

zoltanh
Válasz Sawa kommentjére
2009. máj. 26. 15:41

Mármint arra gondolsz, hogy láttad, hogy kint van az esély a pókerre, és fostál tőle, utólag meg azt mondtad, hogy lereadelted? ;)

Komolyan lereadeltem :) FR-en azért könnyű rangeket felállítani. Meg amúgy is sokat játszottam egy asztalon vele. Már nem tudom mi volt az x helyén, de a limp/call játékból csak a 66 illett oda (talán AJ6 volt a flop)

Ő kb mp limpelt meg még vagy két figura én meg BB-ről nyitottam talán 6bb-t.

Amőgy vissza tudom keresni a hand historyt ha nagyon akarom. Konkurens oldalon beszúrtam anno az egészet.

Sword84
2009. máj. 26. 16:48

Az ellenfél helyében én tuti all-int nyomtam volna, mert +Ev és ennyi. Nem lesz az ellenfélnél mindig póker. Az ilyet ki kell fizetni.

Élő ügyfélszolgálat