Legnagyobb bukásom
Ebben a csodás leosztásban a 2-es pókeremet verte el a 10-es póker...
Gyakorlom a türelem erényét, de ebben az esetben 3x fejeltem a falba.
Durva.
Hogy került be? :)
Nekem már csak a végkifejlet maradt meg..:)
Ill. volt még egy leosztásom, amelyben Q-s lapot dobtam, ott dáma pókerem lett volna, de elvert volna a royal flöss. Azt is megtartottam emléknek, azért ilyen sem sűrűn fordul elő :)
van még msn?
Akkor még volt.
Ebben a csodás leosztásban a 2-es pókeremet verte el a 10-es póker...
Gyakorlom a türelem erényét, de ebben az esetben 3x fejeltem a falba.
Jut eszembe szerintem hónapok óta nem történt velem olyasmi hogy set vs magasabb setbe futottam. Régebben a specialitásom volt pedig. Mondjuk versenyjátékot játszom , akkoriban meg cash-t próbáltam. Versenynél abban a pillanatban hogy nyomom az allint már elugrik az asztal tehát csak utólag nézegetem mi történt. Mondjuk így se találkoztam ilyesmivel pedig masszívan EV alatt futok. A preflop játékom rendezettebb, talán azért. De ez nem magyarázat. Nem tudom mi van.
Na köszi, csak gondoltam megosztom veletek.
Jut eszembe szerintem hónapok óta nem történt velem olyasmi hogy set vs magasabb setbe futottam. Régebben a specialitásom volt pedig. Mondjuk versenyjátékot játszom , akkoriban meg cash-t próbáltam. Versenynél abban a pillanatban hogy nyomom az allint már elugrik az asztal tehát csak utólag nézegetem mi történt. Mondjuk így se találkoztam ilyesmivel pedig masszívan EV alatt futok. A preflop játékom rendezettebb, talán azért. De ez nem magyarázat. Nem tudom mi van.
Na köszi, csak gondoltam megosztom veletek.