Póker Fórum Archívum > Bad beat > Na ezt magyarázza meg nekem valaki!!Légyszi!:)

geri190
Válasz zeoos77 kommentjére
2011. márc. 13. 23:35

Ez: weaktight | Hand | KK - No Limit Holdem Tournament std??? Azon már meg sem lepődök h riverre lejött neki a jó lap, de ezzel pre all in menni, WTF?

jabyga
2011. márc. 13. 23:38

Kezdjük azzal, hogy nem limpelünk buttonről. És akkor az ellen sem maradt volna bent 94-el... Egyszóval csak igazságos volt a kártya, megbüntette a limpet:D

aprajafalva
Válasz jabyga kommentjére
2011. márc. 13. 23:52

ennek a fórumtopicnak megint sok értelme van :D

mbela33
Válasz aprajafalva kommentjére
2011. márc. 13. 23:59

Újabb badbeat topik csak más néven? :D

tydonk
Válasz pobo kommentjére
2011. márc. 14. 2:02

Mi a kérdés? Ő nyerte a partit nem? A győzelmet nem kell megmagyarázni, a bukást meg nem érdemes!

zeoos77
2011. márc. 14. 21:00

Kezdjük azzal, hogy nem limpelünk buttonről. És akkor az ellen sem maradt volna bent 94-el... Egyszóval csak igazságos volt a kártya, megbüntette a limpet:D

9 4-el???? Jól nézd már meg a handet,mielőtt mondasz akármit :D

jabyga
2011. márc. 14. 21:37

9 4-el???? Jól nézd már meg a handet,mielőtt mondasz akármit :D

Akkor 95. A lényegen nem változtat semmit. Openlimp a mai világban?Szörnyű játék, és még te szólsz le más sikeres játékosokat. Tegyük is össze mik az amatőrök ismérvei? Limpel, badbeat storykat mesél, az rng-t okolja. Nézd meg ezekből hány illik rád, gondolkodj el rajta, majd ezután fikázd más játékát!

WaterMaker
2011. márc. 14. 22:04

És mindezt 10bb-ből...

Ideje lenne legalább valami nagyon alap startégiai cikket is elolvasni pokerrel kapcsolatban, mert igy csúnya vége lesz...

PokerPass
Válasz WaterMaker kommentjére
2011. márc. 14. 22:08

standard

zeoos77
2011. márc. 16. 1:02

Akkor 95. A lényegen nem változtat semmit. Openlimp a mai világban?Szörnyű játék, és még te szólsz le más sikeres játékosokat. Tegyük is össze mik az amatőrök ismérvei? Limpel, badbeat storykat mesél, az rng-t okolja. Nézd meg ezekből hány illik rád, gondolkodj el rajta, majd ezután fikázd más játékát!

A végkimenetel ugyanaz lett volna,mivel minden emelésre push volt a válasza preflop.Nem tudom kiről beszélsz,nem szoktam badbeat sztorikat mesélni,és az rng szidásával sem vagyok elfoglalva.Ellenben,te simán lefikázod a másik játékát.MegaLOL.Részemről a téma lezárva

Élő ügyfélszolgálat