Nemrégkezdtem egy SnG partyt különböző szinü AK-t kaptam amit meg is hivtam rendesen 300 chipsel a 10/20-as asztalon...mindenki dobott kivéve a shortstack aki allin ment...én calloztam ő mutat QK
mondom grat a 25%-hoz..flopon le is esett neki a dáma majd riveren a király...Köszi Ászocska:P
Igazad van, de attól még kapja be a Q-ját:D
ez nem badbeat...
Nemrégkezdtem egy SnG partyt különböző szinü AK-t kaptam amit meg is hivtam rendesen 300 chipsel a 10/20-as asztalon...mindenki dobott kivéve a shortstack aki allin ment...én calloztam ő mutat QK
mondom grat a 25%-hoz..flopon le is esett neki a dáma majd riveren a király...Köszi Ászocska:P
AK-val mindig all in kell menni, függetlenül a vakszintektől. te nem ezt tetted, szóval megérdemled, hogy buktad a partit.
AK-val mindig all in kell menni, függetlenül a vakszintektől. te nem ezt tetted, szóval megérdemled, hogy buktad a partit.
15bb-s pf bet?? legközelebb hívjál még nagyobbat:D
?????????
mit nem értesz??????
Ki fogja megadni? AA, KK, QQ ezen a vakszinten. Komoly ellenfel minimum AK-t mutat. Szoval kockazatot vallalsz egy olyan szituban, amiben ha dobatsz, akkor is max 30-at nyersz, ha vki lecallol, akkor meg hatul leszel.......
Persze bizhatsz benne, hogy egy AJ, AQ beszall ellened, de az esely erre azert kicsit.....vagy az illetonek uszonya van.