Itt az en idom is sajnos...
Ellenfelem igazi sotet, es bar mar a floppon verve voltam, meg turnon is orultem... :o ES ami a legkomolyabb volt, majdnem timeoutolt a riveren, annyira gondolkozott... :eek:
HOLD'EM NO LIMIT ($0.5/$1)
Table 'Cake_ Chelsea 11611' 6-max Seat #3 is the button
Seat 1: addictive ($113.25 in chips)
Seat 2: nate618 ($25.35 in chips)
Seat 3: iamstan ($118.45 in chips)
Seat 8: worldpeace ($101.60 in chips)
Seat 9: DIAMONDSWAY ($176.75 in chips)
Seat 10: Damirka1 ($25.70 in chips)
worldpeace: posts small blind $0.50
DIAMONDSWAY: posts big blind $1
*** HOLE CARDS ***
Dealt to worldpeace [:Js: :Jd:]
Damirka1: folds
addictive: calls $1.00
nate618: calls $1.00
iamstan: folds
worldpeace: raises $4.50 to $5.50
DIAMONDSWAY: folds
addictive: calls $4.50
nate618: folds
*** FLOP *** [:5h: :Jc: :Kc:]
worldpeace: bets $10.00
addictive: calls $10.00
*** TURN *** [:5h: :Jc: :Kc:] [:Ks:]
worldpeace: checks
addictive: bets $4.00
worldpeace: raises $14.00 to $18.00
addictive: calls $14.00
*** RIVER *** [:5h: :Jc: :Kc: :Ks:] [:7d:]
worldpeace: bets $68.10 and is all-in
addictive: calls $68.10
*** SHOW DOWN ***
worldpeace: shows [:Js: :Jd:] (Full House, Jacks full of Kings)
addictive: shows [:Kd: :Kh:] (Four of a Kind, Kings)
addictive collected $202.20 from pot
Komoly lett volna, ha NL100 -on eldob egy K pókert. :D
Na igen, az a timeout kemény lett volna :D :D
Pedig konyorogtem neki, hogy adja meg, nehogy eldobja... :o
Persze ez nem feltetlenul bad beat, merthatugye elol volt o aztan mindenhol, de a jatekat azert erdemes megfigyelni... ;)
Turnhoz egy kis magyarazat meg... Nem igazan akartam check-raiselni, igazabol arra szamitottam, hogy majd potot nyit, mint a halacskak ha gyengeseget szimatolnak, de aztan ugy dontottem megis, hogy muszaj valamivel tobb penzt beletolni, mint 4$...
Azert faj a szivem a partiert... :(
Nem írok partikat, csak pár szóban kiírom magamból:
A mai nap egyszerűen hihetetlen volt, már nagyon rég nem éltem meg ilyet. 6 beülő buktával "megúsztam". Egyszerűen nem volt nyerő partim, viszont mindent elbuktam. Rendre jött az ellenfélnek a két outja, vagy a runner-runner sora, nem hittem volna, de azért egy bizonyos szint után még mindig ki tudok borulni ezeken, így inkább ki is léptem. És persze folyamatosan lecallolták a cbetjeimet, és hihetetlen módon második párral adta a fish a 3 utcás blöffömet, nem is hittem el. Mindez persze azt is eredményezte, hogy egyszer hibás módon AK-val allin mentem Ah 5c 9h floppon, ahol persze oaz ellenfél setet floppolt...
Ja, és a legnagyobb looserek, akiknél soha nem volt semmi amikor emelgettek, vagy all-in mentek, pont akkor mutattak monstereket, amikor én kerültem ellenük játékba.
pár parti:
KK van nálam, ellenél QQ --> Preflop reraiselt party, flop 3 kis lap --> ALLIN --> River Q
AA van nálam, preflop 3 betelt party, flopban ott a Q, ellenfélnél QQ, persze allin mentünk.
KK nálam, ellenfélnél QJs, flop: J8T, allin megyünk flopnál. Turn: K, river: 9
77 nálam, ellenfélnél 8s 4s, preflop emelt parti persze (mit is keresett bent egyáltalán?), flop: 7s 9s 4c, all-in flopnál, jött a szine.
AJ nálam BB-ben, ellenfél D-ről emel 44-el, én 3 betelek, adja. Flop: AJ4
Rég nem volt ilyen xar szériám, remélem ezzel most megvolt, és vége...
ma én is gyalázatosan indítottam, bár nekem nem csak a bad beat miatt, volt hogy szarul játszottam.
Kemény, nagyon kemény .... részvétem...
Engem is szivatott tegnap a Stars. De a versenyzésnél még hosszabb távban kell gondolkodni...ha 1 hónap mulva se tudok semmit felmutatni elkezdek én is panaszkodni, :-) addig nyomom szorgalmasan....
ma én is gyalázatosan indítottam, bár nekem nem csak a bad beat miatt, volt hogy szarul játszottam.
Nem írok partikat, csak pár szóban kiírom magamból:
A mai nap egyszerűen hihetetlen volt, már nagyon rég nem éltem meg ilyet. 6 beülő buktával "megúsztam". Egyszerűen nem volt nyerő partim, viszont mindent elbuktam. Rendre jött az ellenfélnek a két outja, vagy a runner-runner sora, nem hittem volna, de azért egy bizonyos szint után még mindig ki tudok borulni ezeken, így inkább ki is léptem. És persze folyamatosan lecallolták a cbetjeimet, és hihetetlen módon második párral adta a fish a 3 utcás blöffömet, nem is hittem el. Mindez persze azt is eredményezte, hogy egyszer hibás módon AK-val allin mentem Ah 5c 9h floppon, ahol persze oaz ellenfél setet floppolt...
Ja, és a legnagyobb looserek, akiknél soha nem volt semmi amikor emelgettek, vagy all-in mentek, pont akkor mutattak monstereket, amikor én kerültem ellenük játékba.
Egyébként szombaton volt az első bukó napom Cake-en.