Köszi mindkettőtöknek ezt a pár jó szót!
Littlemage! Igen. A helyzet nyilván neked is ismerős, mikor összejön a magasabb limithez szükséges pénz, addigra szépen ki is kell venni, hogy befizessem amit be kell. ;) Viszont még így is jobb, mint elmenni valahová éhbérért dolgozni (gondolom nem kell ecsetelnem, hogy Borsodban micsoda "lehetőségek vannak"). ;)
Vika,
amit írsz, az sajnos teljesen természetes, a póker velejárója. Bukószériák és hullámvölgyek mindig voltak és sajnos mindig is lesznek. Nincs mit tenni. Tudnék mesélni Neked, volt már 35 buyines bukó szériám is, de csak például a múlt hét elején - írtam is a fórumon - a full tilt úgy szivatott, hogy köpni nyelni nem tudtam. Egy pár óra alatt 6 beülő ment el, majd jött még 4. Ötezer hand alatt egyszerűen mindent beszívtam, mindent. Van ilyen. És nem a terem csal (tudom, hogy ezt nem is írtad), egyszerűen ilyen a játék, ez még belefér a varianciába.
Szedd össze magad, keresd a hibákat a saját játékodban. És most pihenj mondjuk két napot és tisztísd ki kicsit a fejed.
Viszont még így is jobb, mint elmenni valahová éhbérért dolgozni (gondolom nem kell ecsetelnem, hogy Borsodban micsoda "lehetőségek vannak"). ;)
Nyugi nem kell parázni, vacak érzés tudom föleg, hogy jól játszól és turnre, riverre levernek. Tegnap AA vs 66 persze riverre lejött a 6 neki. Szánalmas, de gondolj pozitivan rá nem hibáztál oké, ő rosszul játszik csak összejött neki. Hosszu távon te jösz ki pozitiv mérlegre, mindig nem segít neki a turn illetve a river.
Ahogy kanrich is írta ne pokeroz 1-2 napig, valami mással foglald el magad.
Egyszer lent, egyszer fent!
Kanrich már csak tudja, ő is elég aktiv fórumtag ebben a témában.;)
Sőt én már láttam want2pusht is beírni ide.
Mondjuk én nem szeretem, ezt a fórumot olyan negativ.
Köszi mindkettőtöknek ezt a pár jó szót!
Littlemage! Igen. A helyzet nyilván neked is ismerős, mikor összejön a magasabb limithez szükséges pénz, addigra szépen ki is kell venni, hogy befizessem amit be kell. ;)
Mondjuk én nem szeretem, ezt a fórumot olyan negativ.
Tudom persze, voltak korábban is nagyobb bukószériáim, ami zavar a dologban, hogy annyi amerikai hobbijátékossal vagyok körülvéve mostanában, hogy ehhez képest sok az elmúlt napok bukószériája. Pár téttel magasabban vagy skandikkal teletömött termekben jobban beletörődnék, de itt nagyítóval kell keresni a tűrhető játékosokat, éppen ezért zavar borzasztóan, hogy ilyen széria összejöhet még nagyon vacak lapjárással is. Most hajnalban a bejegyzésem után meg volt nyitva például egy olyan asztal, amin csak egy nagyon átlagos lapjárással (vagy esetleg az átlagosnál egy kicsit rosszabbal) is 5-6 beülővel kellett volna kiszállnom pluszban. Olyan emberek ültek bent, hogy elképesztő. Mindennel emeltek, folyton ment a reraise, 2-3 beülős all-in-ek harmadik párokra, stb. Na ennek ellenére nem hogy nem nyertem, buktam tovább. Pedig itt már tilten sem voltam (még este volt egy bő fél óra, amikor bennem volt a tilt, azt nem is számoltam bele a 7-8 beülő veszteségbe, mert az egyértelműen az én hibám volt), és szerintem feszesen és jól játszottam. De hiába, KK-t vert a 89, hiába emeltem vissza preflop az agresszorra, AK-t vert az A4, flopolt setet majd fullt vert a turnre és riverre fullosodó egy majd két pár, vagy egész egyszerűen a jó induló lapokra nem kaptam semmit, a hülyék meg persze azonnal rámhívtak, én meg nem akartam beülős harcokba belemenni csak azért, hogy időnként bemákoljak valamit vagy elkapjak néhány kósza blöfföt, és a sort még folytathatnám.
Természetesen nem hiszek a személyre szabott csalásokban, nagy ellenzője vagyok ezeknek az elméleteknek, tehát nem erről van szó.
Azt hiszem, hogy Littlemagenek igaza van, inkább csak arról van szó, hogy jó kiírni időnként magából ezeket a dolgokat az embernek, talán megnyugszik tőle. :)
Amúgy ha már felvetődött, jó ideje rakeback-es teremben játszom, még alacsony téten is egész jó pénzek jönnek vissza, igazad van. A Betdirect nekem nem volt annyira főnyeremény, az okot tudod, velem nem voltak túlzottan nagylelkűek. Amúgy tényleg nincs náluk minden rendben az adminisztrációval, ezt más esetben én is tapasztaltam.
És persze igazad van, Kanrich, Borsod az Borsod! ;) Minden negatívuma ellenére nagyon különleges hely. Ahogy mások (nem itt születettek és élők) mondták több ízben is, van valamilyen speciális, mással össze nem hasonlítható hangulata a megyének.
Na jó, ez a hozzászólásom már félig-meddig off volt, úgyhogy itt "abba is fejezem" a témát, kipanaszkodtam magam, meg is nyugodtam kicsit.
Köszi mégegyszer a bíztatást mindenkinek!
vika: melyik teremben játszol?
vika: melyik teremben játszol?
A Poker Nordican játszom jó három hónapja.